Pop%2Dup+Restaurant+%E2%80%98De+Wijenburg%E2%80%99
Persberichten

Pop-up Restaurant ‘De Wijenburg’

Kasteel Wijenburg opent pop-up restaurant. Na ruim 30 jaar weer dineren op Kasteel Wijenburg? Het kan vanaf vrijdag 12 juni aanstaande, dan opent Kasteel Wijenburg namelijk haar pop-up restaurant! Elke (beschikbare) vrijdag en zaterdag in de maanden juni, juli en augustus!

Algemeen Manager Johan Huisman vertelt; ‘Nu er in de maanden juni, juli en augustus nauwelijks getrouwd wordt vanwege de beperkende maatregelen voor huwelijksfeesten gaan we iets nieuws doen; het kasteel als pop-up restaurant openen. Helemaal nieuw is het overigens niet, voordat het kasteel in 1988 een evenementenlocatie werd was er een vermaard restaurant in de Wijenburg. Die tijden gaan nu voor drie maanden herleven.

Culinaire klassiekers met een mediterraan tintje

Het kasteel beschikt over haar eigen keuken- en bedieningsbrigade en bovendien over prachtige zalen en een magnifiek terras. De keuken van het kasteel wordt als mediterraan omschreven en daarom brengen we iedere maand een ode aan de culinaire klassiekers van een land; in juni Frankrijk, in juli Italië en in augustus aan Spanje! Aperitief, amuses, diner en wijnen en zelfs de koffie; alles in de klassieke stijl van het land, en dan in een modern jasje!

Voor een avond genieten van ‘De Klassiekers van de Wijenburg’ betaal je € 75,- all-in.
Reserveren kan via reserveren@kasteelwijenburg.nl.


Proefdiners voor aanstaande bruidsparen
Op doordeweekse avonden organiseert het kasteel Proefdiners voor aanstaande bruidsparen. ‘We hebben inmiddels 75 huwelijken verschoven en vanaf 1 september staan er nu bijna 200 huwelijken in de agenda. Deze aanstaande bruidsparen gaan we in de watten leggen met een 10-gangen Proefdiner tegen kostprijs. Op deze manier kunnen ze alvast de keuken en de sfeer van het kasteel voorproeven en in de stemming komen voor hun (uitgestelde) huwelijk!

Voor meer informatie:

Kasteel Wijenburg

Johan Huisman (algemeen manager)

Voorstraat 2 Echteld

0344-641859

06-51369850

www.kasteelwijenburg.nl | jhuisman@kasteelwijenburg.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.