Papendal+maakt+met+LinkedInvite+%23OpPapendal+een+live+moment+van+een+online+community
Persberichten

Papendal maakt met LinkedInvite #OpPapendal een live moment van een online community

Dat LinkedInvite een populair evenement is #OpPapendal werd deze week wederom bewezen. Ruim 250 event- en locatieboekers, binnen het LinkedIn netwerk van Papendal, waren aanwezig om live met elkaar te linken.

Daarnaast was de namiddag meer dan inspirerend met sprekers als Alexander Gerritse van Linkedin Benelux, Chef de Mission Tokyo 2020; Pieter van den Hoogenband, powervrouw én voormalig Nederlands topjudoka; Edith Bosch en Teun van de Keuken, bekend van het TV programma “de keuringsdienst van waarde”.

De LinkedIn relaties kregen nog meer inzicht in de wereld van LinkedIn. Verbinden en succesvol zijn met behulp van je netwerk was een belangrijk onderdeel. Vervolgens was het tijd voor ‘The road to Tokyo’. Dit thema staat centraal #OpPapendal tot en met de Paralympische Spelen van 2020. Nu al haken veel bedrijven aan bij de passende thema’s van TeamNL, zoals focus, teamgeest, samenwerken en winnen. Tijdens de parallelsessies vertelde Edith Bosch met veel passie over de ‘verrassende weg naar persoonlijk succes’ en presenteerde Teun van de Keuken i.s.m. met de chefkoks van Papendal ‘de zin en onzin van gezonde voeding’. Uiteraard werd er afgesloten met een netwerkborrel en walkingdinner geheel in Tokyo-stijl. En zo vertaalde Papendal een online groep naar een live event.

LinkedInvite is inmiddels uitgegroeid tot een mooi jaarlijks samenkomen, waar inspireren en verbinden centraal staat

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.