Opschudding+in+markt+voor+invitatiemanagement
Persberichten

Opschudding in markt voor invitatiemanagement

Invitatiemanagementspecialist Evite uit Den Haag is een samenwerking gestart met Capital ID uit Zwolle, ontwikkelaar van een gerenommeerd platform voor branded content. Het partnership leidt naar verwachting tot grote veranderingen in het invitatiemanagement van organisaties. De twee partijen lanceren een baanbrekende oplossing die software en maatwerkdiensten combineert. Dit stelt gebruikers in staat hun invitatiemanagement voor evenementen naar het hoogste niveau te brengen.

Dankzij de samenwerking tussen Evite en Capital ID is het eventmanagementplatform van Capital ID nu separaat af te nemen met on-demand diensten van Evite. Dit betekent dat organisaties meer middelen hebben dan ooit om eventcommunicatie vorm te geven. Zo profiteren ze van doelgroep-specifieke adviezen, tekstoptimalisatie, de mogelijkheid om bestanden te ontdubbelen, en veel andere maatwerkdiensten. Organisaties kunnen het traject van begin tot eind naar eigen inzicht inrichten – en hebben tevens de keuze gedeelten ervan of het geheel uit te besteden.

Uniek in de markt
“Deze samenwerking en de daaruit voortvloeiende mogelijkheden zijn uniek in de markt”, zegt Edwin Rooijakkers, van Evite. “Voor het eerst kunnen gebruikers per evenement bepalen hoeveel ze zelf willen doen in het invitatietraject. Bovendien hoeven ze zich geen zorgen meer te maken over compliance, security en het volledig on-brand werken. Binnen deze complementaire samenwerking is aan alles gedacht.”

Op maat gemaakt
De samenwerking loopt sinds 1 januari 2019. Op donderdag 31 januari 2019 staan Evite en Capital ID samen op de beurs EventSummit, waar de samenwerking officieel wordt gepresenteerd. Het platform kan zowel via de cloud (SaaS) als on-premise worden geleverd. “Onder organisaties die grote aantallen evenementen en bijeenkomsten organiseren, is steeds meer vraag naar gestandaardiseerde technologie met aanvullende diensten die op maat ingericht kunnen worden”, zegt Niels Beernink van Capital ID. “Dit platform sluit naadloos aan op bestaande en toekomstige bedrijfsprocessen en systemen, zoals ERP, CRM, BPM, SSO, EDI, AD&ADFS en SOC2.”

All-in-oplossing
De oplossing faciliteert veel gevraagde functionaliteiten voor evenementen zoals opkomstoptimalisatie, 1-op-1 gesprekken, enquêtes en matchmaking en toegang tot de volledige dienstverlening van Evite. Die diensten variëren van consultancy tot outsourcing, waardoor gebruikers de voordelen ervaren van standaardsoftware én aanvullende (maatwerk)diensten. Daarmee is de oplossing interessant voor zowel de corporate eventafdeling met pay-per-use of budgetten per project als voor facilitair managers die op zoek zijn naar een all-in-oplossing.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.