Nu+een+live+event+organiseren+betekent+hogere+opkomst%2C+lagere+no+show%2C+exclusiviteit+en+groter+bereik
Persberichten

Nu een live event organiseren betekent hogere opkomst, lagere no show, exclusiviteit en groter bereik

Momenteel organiseren we evenementen tot 30 personen en vanaf 1 juli gaan we weer evenementen tot 100 personen organiseren. Dat biedt perspectief! Juist nu het weer kan blijven veel bedrijven terughoudend, maar waarom? Cijfers zeggen namelijk dat er juist hele grote behoefte is aan veilig ontmoeten.

Events2be belicht de positieve kanten van de richtlijnen en wil bedrijven er op attenderen dat deze tijd hèt moment is waarop je juist unieke evenementen kan organiseren. Volgens het bureau zijn dit de 3 postieve kanten, zodra een bedrijf het aandurf juist nu iets te organiseren:

✔ Hogere opkomst en een lagers No-show:  
De genodigden zijn meer dan gemotiveerd om te komen. Agenda's zijn leeg en er komt een steeds grotere behoefte aan een evenement. Onze ervaring met de bedrijven die het aandurven is dat de aanmeldingen nog nooit zo snel en zo hoog zijn geweest.

✔ Exclusiviteit: 
Veel bedrijven denken dat de beperkingen van het RIVM het event niet ten goede komen en schuiven het event door naar 2021. Niks is minder waar. Waar we voor de crisis steeds naar vernieuwing en exclusiviteit zochten vergeet men dat het juist NU de tijd is voor exclusiviteit! Meer dan ooit daarvoor! De exclusieve belevingen die je nu kan bieden zorgen voor een blijvende herinnering.

✔ Groter bereik: 
Naast LIVE events organiseren is er de mogelijkheid om een hybride event te organiseren. Hiermee bied je mensen een keuze, LIVE aanwezig zijn of juist digitaal. Je bereik kan hier aanzienlijk mee worden vergroot. 

Patricia Straten van Events2be geeft op BNR een inkijkje in de afgelopen periode:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.