Nieuwe verbouwingsplannen Fort Voordorp

21-02-2019 - Er zijn nieuwe plannen om evenementenlocatie Fort Voordorp te verbouwen. 'Het fort bestaat dit jaar 150 jaar. Binnen in het fort gaan we, met respect voor de historische karakteristieken van het gebouw, een unieke metamorfose laten plaatsvinden', zegt mede directeur Jantine van Denderen.

De laatste maanden is de locatie druk bezig geweest met een aantal veranderingen. Zo is er in de Galerij een bijzondere verlichting geplaatst. Daarnaast is er in lokaal Rijnauwen een pilot gedraaid voor de komende verbouwing én heeft deze als eerste gewelf een nieuwe stalen pui met glas gekregen. Ook is de verlichting en akoestiek hier aangepakt. "In februari worden de andere gewelven in het Hoofdgebouw ook vernieuwd. De glazen wanden vanaf de galerij worden verwijderd en vervangen door nieuwe moderne puien met glas en staal. Dit geeft de bijzondere gewelven een lichte en stoere uitstraling. Tegelijkertijd worden de verwarming, verlichting en akoestiek compleet vernieuwd. Ook het ontvangstlokaal en de Galerij worden meegenomen in al deze nieuwe ontwikkelingen”, aldus van Denderen.

'Na deze laatste vernieuwingen zijn wij helemaal klaar voor de toekomst'. De multifunctioneel inzetbare evenementen ruimtes met ieder hun eigen sfeer, en de grote hoeveelheid subzalen zijn een perfecte basis voor evenementen van 80 tot 2.500 personen. De nieuwe plannen spelen in op het unieke karakter van de locatie.

Met 450 parkeerplaatsen op eigen terrein, goede Wifi en goede catering mogelijkheden is Fort Voordorp de juiste partner voor het verzorgen van een succesvol evenement. Ben jij ook nieuwsgierig naar het resultaat? Laat je verrassen tijdens een korte rondleiding! De koffie en thee staat klaar en ondertussen vertellen zij jou graag alvast meer over de verdere plannen. Maak snel een afspraak!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners