MPS doneert drie maanden lang één euro per gast aan Het Vergeten Kind

12-11-2018 - Eventcateraar MPS | Food & Design zet zich de komende maanden in voor Stichting Het Vergeten Kind. Deze zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen in Nederland die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Tijdens alle bijeenkomsten in de maanden november, december en januari draagt de eventcateraar één euro per gast af wanneer klanten de actiecode 'Het Vergeten Kind' invullen bij hun boeking.

Goed voor Elkaar
Binnen MPS werken we volgens de overtuiging dat ‘Goed voor Elkaar’ duurzaam loont. Dit betekent dat we het zelf goed voor elkaar hebben, maar ook dat we goed willen zijn voor anderen. Van een klein gebaar tot een bijdrage aan de impact op lange termijn. In december en januari willen we – samen met u - een bijdrage leveren aan Stichting Het Vergeten Kind. Ieder kind verdient het immers om gezien te worden.

De toekomst van kinderen
Onze ‘Goed voor Elkaar-aanpak' kent vier pijlers: Sociaal, Natuurlijk, Regionaal en Resultaat. Vanuit de pijler Sociaal steunen wij goede doelen waarbij we specifiek focussen op de toekomst van het kind. Zo hebben wij onder meer bijdragen geleverd aan Stichting Doe een Wens, het Ronald McDonald Kinderfonds en zijn we een samenwerking met de Linda.Foundation aangegaan.

Ook in Nederland
En dan nu dus Stichting Het Vergeten Kind. Deze fantastische stichting zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die hier, in ons eigen land, opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kinderen met verslaafde ouders of ouders met verstandelijke beperkingen en/of psychische problemen. Maar het gaat ook om kinderen die leven onder de armoedegrens. De Stichting wil dat elk kind zich écht kind voelt. En wij helpen graag een handje mee.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
  1. Bakx & Meijer Catering

    ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...
  2. Food Jazz & DJ's

    Food Jazz & Dj's is een culinair evenementenbureau dat opvalt door haar creatieve en ongedwongen manier van koken en...
  3. Grill`nSmoke BBQ Catering

    Gewapend met houtgestookte XXL BBQ smokers bereidt Grill’nSmoke de mooiste BBQ-gerechten op evenementen,...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners