MPS|Martinair Party Service benoemt Patrick van Rossum als Commercieel Manager

31-01-2017 - PARTYCATERING - Voor velen is Patrick van Rossum (38) geen onbekende in het vak. Patrick is sinds 2014 als Operationeel Manager werkzaam bij MPS en daarvoor heeft hij zowel commerciële als operationele ervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde cateraars en bureaus.

Deze opgedane kennis gaat hij nu combineren in zijn nieuwe functie van Commercieel Manager waarbij hij leiding geeft aan de Accountmanagers en het Sales & Event team.

‘Als MPS worden wij met name gevraagd voor grote, logistiek complexe evenementen en high end bijeenkomsten. Hierbij is het belangrijk dat er direct bij het eerste gesprek deskundigheid en ervaring aan tafel zit. En dat is iets wat Patrick zeker te bieden heeft aan zowel opdrachtgevers als aan zijn team.  En laten we wel wezen, het feit dat Patrick gewoon een leuke vent is die door het vuur gaat voor onze opdrachtgevers is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Die persoonlijke betrokkenheid past bij het DNA van ons bedrijf.’, aldus Erwin Verschoor, directeur en eigenaar van MPS I Martinair Party Service.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Dutch Food Concepts

  Dutch Food Concepts verzorgt als partner van event-, beur- en festivalcateraars de catering van typisch Nederlandse, ...
 2. MPS Food & Design

  Wij zijn Martinair Party Service, kortweg MPS. Wij creëren tot de verbeelding sprekende eventcatering.
 3. Next Kitchen Catering

  Next Kitchen is een innovatief en flexibel cateringbedrijf uit Utrecht dat met veel passie en creativiteit invulling...
 4. Grill'nSmoke

  BBQ-cateraar pur sang! Grill’nSmoke is een cateraar die zich volledig heeft gespecialiseerd in BBQ-catering. Zelf...
 5. Party Rent Group

  Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de inrichting van uw...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners