Mojo en Sensation vertellen in Amsterdam ArenA hoe zij event experience creëren

22-09-2017 - PUBLIEKSEVENEMENTEN FESTIVAL SPORT EVENTS - Mojo en Sensation vertellen in Amsterdam ArenA over hoe zij event experience creëren. Maandag 25 september van 15:30-18:00 uur vindt de eerste editie van Powering The Future – The Network Sessions plaats in de Amsterdam ArenA. Het thema is Event Engineering. Naast Marcel Surendonk (Mojo concerts) en Erik Keijer (Sensation) komen ook hele nieuwe events aan de orde zoals eSports en drone racing.

Eerste editie van Powering The Future – The Network Sessions in de Amsterdam ArenA

Programma
Het programma start maandag 25 september om 15:30 uur en sluit af met een netwerkborrel op het veld van de ArenA. Op het programma staan de volgende sprekers:

Hoe transformeer je persoonlijke activiteiten in een massapubliek event?
- Jaap Visser, Managing director of ESL Benelux bespreekt hoe je van een spel een spectaculair publieks event maakt, met zowel miljoenen kijkers in het stadion als online.  
- Lars Sang Mo Boom, Event Producer FormulaFPV en de bedenker achter Drone Racing World Series, Lucas van der Eerde, Country Manager Zoomin TV bespreken de kracht van drone racing en hoe zij bedrijven een nieuwe vorm van marketing en live entertainment kunnen bieden. ZoominTV wil graag hun online kanaal uitbreiden en aantrekkelijke events organiseren. Maar hoe maak je drone racing interessant voor kijkers die zelf niet mee kunnen doen?

Hoe maak je een event spectaculair?
- Bertie Cole, Co-founder & Director Arcadia Spectacular Ltd. Arcadia is een bedrijf dat gerecyclede militaire en industriële hardware transformeert in dynamische sculpturen en arena's. 
- Sylvester Lindemulder, eigenaar van Nachtlab Agency. Nachtlab Agency is een agency met als doel om opwindende live experiences te creëren over de hele wereld. Ze maken ongelooflijke podia, festivalterreinen en shows voor merken met een internationaal netwerk van creatieve professionals. Belangrijker nog, Nachtlab Agency bereikt het publiek door middel van cross-media storytelling. Maar hoe doen ze dat?
- Marcel Surendonk, Head of Brand Partnerships @ Mojo Concerts/Live Nation NL. Marcel is verantwoordelijk voor het bij elkaar brengen van merken aan platforms zoals het North Sea  Jazz Festival, Lowlands, Pinkpop en Down The Rabbit Hole. Dit zijn merken die een blijvende ' organic human connection’ met de bezoekers willen vestigen. Hoe kunnen zij de ervaring voor bezoekers van een evenement verbeteren?

Speciale case: Sensation
- Eric Keijer, Executive Event Director Sensation.
Wat achttien jaar geleden begon als een eenmalige show in de Amsterdam ArenA, is nu een wereldwijd fenomeen dat plaatsvindt in stadions en arena's over de hele wereld. Sensation creëert elk jaar een nieuwe legendarische show. Sensation heeft niet voor niets de onderscheiding van The World's Leading Dance Event. Ze slagen erin om een sfeer van samenhorigheid te creëren op zelfs de meest immense locaties. Met iedereen gekleed in het wit, wordt de menigte ondergedompeld in een vloedgolf van eenheid en euforie. Op 8 juli vond Sensation 'The Final' plaats in de Amsterdam ArenA. Wat heeft het nodig gehad om het evenement uit te bouwen tot zo'n geweldige ervaring? Eric Keijer is sinds 2001 uitvoerend directeur van Sensation en deelt zijn opvatting over het evenement in een gesprek over creativiteit, business en event engineering.

Over Powering the Future – The Netwerk Sessions
Het event op maandag 25 september is de eerste editie van Powering The Future – The Network Sessions. De voertaal van deze events is Engels. Iedere maand komt een netwerk van innovators bij elkaar in de Amsterdam Innovation ArenA om ideeën over innovatie op het gebied van Sport en Live Events met elkaar uit te wisselen. Registreren is gratis.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Blue Boat Company

  Bent u op zoek naar een echte Amsterdamse kroeg of privéruimte voor een lunch of diner? Wij bieden u een varende...
 2. Stage Entertainment Theaterarrangementen

  Live entertainment is puur en staat voor passie, emotie en creativiteit. Deze waarden zetten wij ook in als...
 3. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens uw incentive, evenement of groepsreis.
 4. Foundation Riga Tourism Development Bureau

  Betaalbaar, betrouwbaar en veilig- Riga de perfecte meeting & event locatie van Noord Europa
 5. GameEvents

  GameEvents is het organisatiebureau gespecialiseerd in Interactieve Evenementen. Onze Games zijn zeer geschikt als...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners