Maessen+Tenten+levert+mobiele+Take+Away+voor+De+Horeca%2E
Persberichten

Maessen Tenten levert mobiele Take Away voor De Horeca.

De Horeca is voor minimaal 4 weken gesloten maar mag wel open voor Take Away. Ten tijden van Corona moeten we de horeca sector blijven steunen. Om omzetderving te voorkomen bieden veel horecaondernemers een selectie uit de kaart aan via Take Away.

 

Maessen Tenten komt De Horeca tegemoet door het ontwikkelen van een mobiele Take Away unit.

De Horeca is voor minimaal 4 weken gesloten maar mag wel open voor Take Away. Ten tijde van Corona moeten we de horeca sector blijven steunen. Om omzetderving te voorkomen bieden veel horecaondernemers een selectie aan uit de kaart via Take Away.

Thuis uit eten:

Een win-win situatie, je hebt thuis een restaurantwaardige maaltijd en je favoriete restaurant loopt geen inkomsten mis. De dinerboxen worden veelal aangeboden met 3 of 4 gangen, sommige zelfs met een korte instructievideo. De bijpassende wijnen maken het geheel helemaal af.

Luxe restaurants:

Luxe restaurants die in de coronacrisis zijn gestart met Take Away benaderen deze bestellingen als een soort reservering. Merendeel van deze bestellingen worden vaak al twee dagen van tevoren besteld en betaald voor een gemiddeld bedrag van €57,00. Ook sterrenchefs Joris Bijdendijk en Ron Blaauw bieden hun gasten een speciaal To go-menu aan. (Voor laatst genoemde heeft Maessen Tenten ook een prachtige transparante boogspant gefaciliteerd op het terras van de Gastrobar aan de Sophialaan te Amsterdam )

Maatwerk op locatie:

De mobiele Coronaproof Take Away unit kan op bijna iedere locatie worden opgebouwd en wordt aangeboden met een uitgifte balie en bannerframe t.b.v. de aanduiding Take Away boven de tent. Deze Take Away unit is te verkrijgen in diverse kleuren. Verdere inrichting behoord ook tot de mogelijkheid. Op de website van Maessen Tenten onder de Covid-19 button/ Take Away unit staan de voorbeelden in 3D gepresenteerd plus animatie welke de vele mogelijkheden inzichtelijk maakt.

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.