Let%27s+Meet+in+Brussels+2022
Persberichten

Let's Meet in Brussels 2022

HET naslagwerk voor elke MICE- en Corporate organisatie, boordevol tips voor het organiseren van een event of meeting in Brussels

Let's Meet in Brussels! 

Als ontmoetingsplaats, als zakelijke bestemming, of als decor voor uw incentive of teambuilding… Brussel biedt mogelijkheden voor elke organisator.

 

De nieuwe gids ‘Let’s Meet in Brussels 2022’ geeft u alvast een overzicht van wat onze hoofdstad op MICE-vlak te bieden heeft. 

Brussel beschikt over alle troeven om professionele contacten te versterken en zakelijke kansen op lange termijn te creëren.

Het multiculturele karakter van de bedrijven, het brede netwerk van internationale verenigingen en de vele vrijetijds-hotspots in de levendige stadswijken maken van Brussel de perfecte bestemming, 

De laatste twee jaar is de stad uitgegroeid tot een echte hybride hub, met mogelijkheden voor hybride evenementen in één van de vele studio's en locaties. De gids omvat een overzicht van de belangrijkste nieuwe locaties in de stad, zoals Stam Europa, Silversquare en Cardo Brussels Hotel en biedt een inkijk in de verschillende sustainability-initiatieven voor de MICE-sector.

Met meer dan 200 locaties en 20.000 bedden is er keuze voor elk budget. Een overzicht vindt u terug in de nieuwe gids ‘Let’s Meet in Brussels 2022’. 

Het is weer tijd om elkaar persoonlijk te ontmoeten en Visit.Brussels staat klaar om u bij uw activiteiten te begeleiden. Vraag toegang tot de gids bij Helene Visser h.visser @visit.brussels

Tot ziens in Brussels!!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.