Le Champion en Intertent verlengen contract

26-10-2017 - TIJDELIJKE ACCOMMODATIE EN TENTENVERHUUR - De langdurige en prettige samenwerking tussen Le Champion, één van de grootste sportverenigingen van Nederland, en Intertent, expert op het gebied van tijdelijke accommodaties, is wederom verlengd met een contract voor de komende jaren. Intertent blijft als exclusive supplier betrokken bij de projecten van Le Champion, zoals de TCS Amsterdam Marathon, Egmond Halve Marathon en Zandvoort Circuit Run.

Cees Pronk van Le Champion en Wouter Zick van Intertent zijn verheugd met het verlengen van het partnership. Cees Pronk: ‘Intertent is voor ons een uitstekende partner. Hun kracht is het meedenken met ons als organisatie om te komen tot een optimaal product waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.’ Wouter Zick: ‘Wij zijn trots dat Intertent al jaren dé vaste partner van deze mooie organisatie mag zijn en zijn blij met het vertrouwen van Le Champion in onze producten en dienstverlening voor hun prachtige evenementen.’

Bijschrift foto: v.b.n.b. v.l.n.r. Hans Bregman (Manager Facilitaire Zaken Le Champion), Roland de Boer (Directeur Intertent), Wouter Zick (Directeur Intertent) en Cees Pronk (Manager Evenementen Le Champion)

 

 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Intertent

  Intertent is specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties.
 2. Neptunus BV

  De specialist in tenten voor Evenementen
 3. Losberger De Boer

  Losberger De Boer verzorgt hoogwaardige, tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen over de...
 4. Veldeman

  Veldeman Structure Solutions is marktleider in de ontwikkeling, productie, verhuur en verkoop van tenten en hallen.
 5. Amerpodia

  Vier historische en monumentale panden in Amsterdam verbonden middels de...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners