Kroonluchterverhuur+beschikt+inmiddels+over+honderden+kroonluchters+voor+evenementen
Persberichten

Kroonluchterverhuur beschikt inmiddels over honderden kroonluchters voor evenementen

EVENEMENTENDECORATIE - Ze duiken steeds vaker op in de wereld van eventmarketing, live communicatie, bedrijfsfeest, congressen en meetings: aanbieders met een heel specifiek product. Zo ook het Nederlandse Kroonluchterverhuur.nl, die na de overname van alle kroonluchters van André Rieu haar assortiment met nog eens 100 kroonluchters heeft uitgebreid.

Het Nederlandse Kroonluchterverhuur groeit stevig door. Na de overname van alle kroonluchters van Andre Rieu, breidt het bedrijf nu haar assortiment uit met meer dan 100 kristallen kroonluchters. Inmiddels zijn deze luchters ingezet tijdens een exclusieve bruiloft in Zuid-Italië, een Tv-show in Duitsland en tijdens een event in het mondaine St. Moritz.

'Wij zien dat steeds meer opdrachtgevers kiezen voor grote aantallen kroonluchters om een event in klasse te doen stijgen. Om aan deze vraag te kunnen voldoen hebben onze designers een 3-tal nieuwe modellen ontwikkeld. Het is een logisch gevolg van onze focus die gericht is op Europa', aldus het bedrijf.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.