Kees Janssen Theatre Productions en BURO2010 bundelen creatieve krachten

03-10-2017 - EVENEMENTENBUREAU CONCEPTONTWIKKELING REALISATIE - Per 1 oktober 2017 zijn artiesten- en evenementenbureau BURO2010 en Kees Janssen Theatre Productions (KJTP) een strategische- en creatieve samenwerking aangegaan.

Vanuit co-creatie gaan beide partijen per 1 oktober intensief samenwerken: BURO2010 als salesoffice van deze acts/shows en als evenementenbureau voor de totaalorganisatie rondom deze acts, producties en vaak hele events. KJTP als creatief producent, management en scout van nieuwe en bestaande visuele- en theatrale entertainmentvormen met een verhaal, functie én de wowfactor! Goddess of Cristal Glass, een futuristische show voor zakelijke evenementen, is hier als eerste act uit voort gekomen.

Goddess of Cristal Glass heeft en geeft dé visuele WOW-factor aan een event en is in te zetten als openingsact, als spraakmakende onderbreking van een congres of tijdens productintroducties en andere business-events. Melodieën van helder kristal vullen de ruimte zodra Goddess of Cristal Glass verschijnt. Als een feeërieke personage afkomstig uit een droom betreedt hij de zaal of het podium. Hij lijkt uit onze verbeelding te komen: een harlekijn in oogverblindend spiegelkostuum bespeelt zijn kostbaar kristal en zorgt voor de zuiverste klanken uit het heden en verleden. Waanzinnige melodieën betoveren het publiek. Niet alleen op afstand, maar ook 1 op 1 tussen (en met) het aanwezige publiek. De twee WhiteWings ondersteunen de performance en blijken ook nog voorzien van heldere ledverlichting. Laser ondersteunt indien gewenst, evenals een tissu-act, vocalist(e) of andere toevoeging naar wens.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 2. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 3. XSAGA

  Bij XSAGA hebben wij een grote passie voor mensen en merken.
 4. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming...
 5. Omnivents

  De stoerste evenementen op de mooiste locatie

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners