Johan Cruijff ArenA exclusieve sales agent UEFA EURO 2020 hospitality

14-06-2019 - Johan Cruijff ArenA is door UEFA benoemd als exclusieve sales agent voor de verkoop van officiële UEFA EURO 2020 hospitality pakketten aan bedrijven en fans gevestigd in Nederland. Alleen via de ArenA zijn officiële hospitality pakketten te verkrijgen, zowel voor de vier voetbalduels in de ArenA als voor de overige UEFA EURO 2020 wedstrijden.

UEFA EURO 2020 wordt een onvergetelijke ervaring voor zowel bedrijven als individuele fans met een officieel UEFA EURO 2020 hospitality pakket. Gekozen kan worden uit drie pakketten, die naast een premiumticket toegang bieden tot exclusieve lounges of suites met onder andere hoogwaardige catering. De afname van een pakket voor de vier UEFA EURO 2020 wedstrijden in de ArenA of een serie wedstrijden in ander UEFA EURO 2020 stadion levert bovendien een aanzienlijke korting op voor de Suite en The Lounge pakketten, vier wedstrijden voor de prijs van drie. Als het Nederlands elftal zich kwalificeert dan spelen ze minimaal twee van de drie groepswedstrijden in de ArenA .

‘UEFA EURO 2020 is één van de grootste mondiale sportevenementen van 2020. Dit is een geweldige kans om hospitality pakketten af te nemen voor het gehele toernooi, niet alleen in Amsterdam maar in alle UEFA EURO 2020 speelsteden’, aldus Hidde Salverda, operationeel directeur Johan Cruijff ArenA. Johan Cruijff ArenA is wereldwijd één van de slechts vijf geselecteerde exclusieve sales agents.
 >> Speciaal voor EURO2020 heeft de Johan Cruijff ArenA een openstaande vacature: 
SALES EMPLOYEE HOSPITALITY EURO2020
 UEFA EURO 2020™ wordt gespeeld in 12 stadions in 12 verschillende Europese landen. Het toernooi begint op vrijdag 12 juni 2020, in het Stadio Olimpico in Rome. De laatste drie wedstrijden – de twee halve finales en de finale – worden gespeeld in Wembley Stadium in Londen. Ook voor deze wedstrijden zijn hospitality pakketten via de ArenA te verkrijgen. De wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA worden gespeeld op zondag 14 juni 2020, donderdag 18 juni 2020, maandag 22 juni 2020 en zaterdag 27 juni 2020.

De inhoud en prijzen van de officiële UEFA EURO 2020 hospitality pakketten zijn vastgesteld door de UEFA. Wil jij met jouw bedrijf, collega's, partners of relaties naar één van de UEFA EURO 2020 wedstrijden? Ga dan voor meer informatie over deze pakketten naar www.hospitalityeuro2020.nl.


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Arma Verhuur

  Arma is een oer Arnhems bedrijf dat al meer dan dertig jaar bestaat.
 2. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...
 3. World Forum The Hague

  Hosting the World!
 4. Spoorwegmuseum

  Het Spoorwegmuseum neemt u graag mee op reis!
 5. Zuidpool

  In de wintermaanden wordt Strandzuid omgetoverd tot de meest hippe winterlocatie van Nederland. De Zuidpool. In...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners