Intertent realiseert tijdelijk collegepaviljoen voor Universiteit van Amsterdam

31-08-2017 - TIJDELIJKE EVENEMENTENLOCATIE - In opdracht van de Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft Intertent een tijdelijk collegepaviljoen gerealiseerd bij de nieuwbouw van de Campus Roeterseiland in Amsterdam. Voor het realiseren van dit project heeft INTERSETTLE, bedrijfsonderdeel van Intertent en gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting, gebruik gemaakt van een EVO II paviljoen van Neptunus Structures.

Op Roeterseiland is er binnen vier dagen een semipermanent en volledig geïsoleerd paviljoen van 525 m2 gerealiseerd, met een zijhoogte van 8 meter dat plaats biedt aan 450 personen. Het paviljoen is gebouwd op pontons op het water tussen de campusgebouwen en is voorzien van een oplopende tribune, klimaatbeheersing, verlichting, wifi en de modernste audiovisuele voorzieningen. Daarnaast voldoet het paviljoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en noodvoorzieningen.

Wegens het nog niet in gebruik kunnen nemen van de grootste collegezaal A0.01 van gebouw A van de nieuwbouw op het campusterrein, heeft de UvA gekozen voor deze tijdelijke voorziening. INTERSETTLE heeft bij de realisatie een adviserende en uitvoerende rol gespeeld. De eerste gebruikers van Paviljoen A0.01, zoals de tijdelijke accommodatie officieel genoemd wordt, zijn de studenten die deelnemen aan de introductielezingen van de Intreeweek.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Neptunus BV

  De specialist in tenten voor Evenementen
 2. Intertent

  Intertent is specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties.
 3. Losberger De Boer

  Losberger De Boer verzorgt hoogwaardige, tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen over de...
 4. Veldeman

  Veldeman Structure Solutions is marktleider in de ontwikkeling, productie, verhuur en verkoop van tenten en hallen.
 5. ss Rotterdam

  ss Rotterdam, The start of new memories!

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners