INK+Hotel+Amsterdam+viert+inkt%2Dblauwe+verjaardag+met+gratis+tattoo%E2%80%99s%21+%23GetINKed
Nieuws

INK Hotel Amsterdam viert inkt-blauwe verjaardag met gratis tattoo’s! #GetINKed

EVENEMENTENLOCATIE HOTEL - In april bestaat Het INK Hotel, aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam, 2 jaar en dit laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan. Het hotel, dat gevestigd is in het oude gebouw van dagblad De Tijd, heeft haar rijke geschiedenis als uitgangspunt genomen voor het thema van hun 2-jarig jubileum #GetINKed.




Het hotel zal volledig in stijl inktblauw kleuren tijdens de verjaardagsviering met als ultieme traktatie het uitdelen van tattoo’s tijdens het feest op 13 april. Voor de echte dare devils worden er die avond live gratis tattoo’s gezet door de overburen van Ink District Amsterdam. De ontwerpen van de tattoo’s zijn passend in het thema van het INK Hotel, denk aan een zonnetje en maantje, de Amsterdamse kruizen en een veer. En mochten de zenuwen vooraf te hoog oplopen drink je wat moed in met een shotje Bols Genever 21!

Vaste partner Paardenkracht vereeuwigd alle gasten tijdens deze avond in hun unieke photobooth met de meest feestelijke en ultiem blauwe props. Montblanc verwent een aantal gasten met prachtige prijzen en laat met illustratrice Daphne Bleeker de inkt rijkelijk vloeien in de vorm van te gekke illustraties die Bleeker op de avond zelf creeërt.

Kijk voor de gehele programmering en alle info op de speciale eventpage op Facebook

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.