Influencers of Sports brengt sport- en marketingwereld samen

27-03-2019 - Sportmarketingbureau House of Sports lanceert samen met influencer marketing platform Join het platform Influencers of Sports. Voor bedrijven is het via dit platform mogelijk om voor hun marketing campagnes samen te werken met Olympisch atleten als Erben Wennemars en Tess Wester, E-sporter Koen Weijland, maar ook de fanatieke #fitgirl met 10.000 volgers op Instagram.

Influencers of Sports brengt alle aspecten van influencer marketing samen in één dashboard: van het zoeken naar relevante influencers tot het opzetten van campagnes en evalueren van de resultaten.

Influencer marketing groeit als kool: het inzetten van persoonlijkheden met een relevant online bereik om een merk onder de aandacht te brengen is zelfs de snelst groeiende vorm van marketing. Ook sporters zijn (online) rolmodellen en hebben een sterke band met hun volgers. Handbalster Tess Wester heeft zo’n 165.000 volgers op Twitter, Instagram en Facebook, voormalig schaatser Erben Wennemars telt in totaal 163.000 volgers en E-sporter Koen Weijland heeft een gecombineerd bereik van 283.000 volgers. De doelgroep van deze sporters is overwegend jong en moeilijk te bereiken via traditionele marketingkanalen - en daarmee des te relevanter voor bedrijven. Sport-influencers met minimaal 5.000 volgers kunnen zich kosteloos aanmelden voor het platform Influencers of Sports.

House of Sports is met Influencers of Sports het eerste sportmarketingbureau dat met de software van Join een eigen platform lanceert. Binnen het platform zet je gemakkelijk en snel een influencer marketing campagne op met relevante sport-influencers. Bedrijven zoeken middels gebruiksvriendelijke filters (leeftijd, geslacht, thema’s, relevante keywords) naar passende influencers en ontvangen een overzicht met de beste matches voor hun campagne. Wanneer de juiste match is gevonden, is een samenwerking snel en gemakkelijk te realiseren. Je stemt de content af met de influencer en volgt de resultaten real-time binnen het dashboard.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 2. VR Event Rent

  VR Event Rent is hét nieuwe verhuurbedrijf gespecialiseerd in Virtual Reality...
 3. Pronorm

  Pronorm is als audiovisuele dienstverlener leidend op het gebied van urban...
 4. PRG Production Resource Group

  Production Resource Group (PRG) is de toonaangevende internationale leverancier...
 5. Promovendis

  Een unieke spreker voor elk onderwerp: jonge onderzoekers uit de...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners