Iets nieuws als bedrijfsuitje: nachtklimmen

25-03-2019 - Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Kom da nachtklimmen bij Fundustry Events. In het donker klimmen maakt het extra spannend en moeilijker! Samen met je vrienden of familie in de nacht in het klimpark klauteren, slingeren en klimmen!

Klimmen is supergaaf, maar weet je wat nog gaver is? In het donker klimmen! ’s Avonds in het donker, ga jij het klimpark in. Hoog tussen de bomen door leg je enkele parcoursen af en beklim je de spannende obstakels voor een echte adrenalinekick. Deze activiteit is leuk om met familie of vrienden te doen om de adrenaline door je lichaam heen te voelen. Beleef de hele leuke activiteiten die spannend zijn in de nacht zoals krat stapelen en paalklimmen.

 

Voel de spanning door je lijf gaan als je in het donker een vrije val van 15 meter hoog maakt. Vlieg met de Zipline over het water heen en klim jezelf naar boven op de klimpaal.  Laat je verrassen tijdens het nachtklimmen met mooie lichtjes op de mega schommel en geniet van een lekker drankje met prachtige fakkels op ons sfeervolle nacht terras aan het kampvuur.

 

Let op:
– Er zijn verschillende tickets te koop voor dit evenement, met verschillende starttijden.
– Uiteraard goed beveiligd met zekering, helm en een klein lampje om te zien waar je je voeten neerzet.

 

Evenementen kalender

Nachtklimmen – Nijmegen  3 mei               22.00 uur – 01.00 uur

Nachtklimmen – Nijmegen  13 juli              22.00uur – 01.00 uur

Nachtklimmen – Nijmegen  16 juli              22.00uur – 01.00 uur

Nachtklimmen – Nijmegen  15 augustus    22.00uur – 01.00 uur

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners