Hotel+Krasnapolsky+en+eventbureau+BINK+organiseren+Santa+Summer+Party
Persberichten

Hotel Krasnapolsky en eventbureau BINK organiseren Santa Summer Party

Het is nogal ongebruikelijk; midden in de zomer stil staan bij de successen van het afgelopen jaar, goede voornemens bespreken, een vooruitblik op het nieuwe jaar, aftellen naar nul, proosten en dan de voetjes van de vloer. Toch gebeurde het in het ‘Kras’ te Amsterdam.

Vier partijen, Partyrent, Plugify, 2-nice en evenementenbureau BINK, hebben samen met en op initiatief van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky de handen ineen geslagen voor de eerste Santa Summer Party. De boodschap was ‘Voor je het weet is het kerst’. Weet jij al wat je straks gaat doen met collega’s of relaties?

Communicatiemedewerkers, eventmanagers en iedereen die verantwoordelijk is voor de zakelijke eindejaarbijeenkomsten was uitgenodigd om zich in de Wintertuin van het NH Krasnapolsky te laten inspireren. Geen standaard programma maar een verrassende mix voorzien van een silent disco, live optredens, decoratie tips, design meubilair, cocktailshakers en een sterrendiner. In korte tijd werden bezoekers op alle fronten creatief geprikkeld met originele ideeën, waarbij er daarnaast ook genoeg ruimte was voor een gezellige eindejaarsborrel.

Een groot succes, dat was het Santa Summer Event in NH Krasnapolsky. Positieve reacties, nieuwe verbindingen en opdrachtgevers die, nog voordat ze met een cocktail aan de rand van het zwembad zitten te genieten van hun welverdiende zomervakantie, al met een gerust hart en vol ideeën lekker kunnen weg mijmeren over het eindejaarsfeest terwijl de zon heel langzaam achter de horizon verdwijnt…

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.