Holland Evenementen Groep komt met nieuwe VR Escape Game: Kan jouw team ontsnappen?

22-11-2019 - Holland Evenementen Groep vindt verandering en innovatie belangrijk. Daardoor denken ze regelmatig na over nieuwe activiteitenprogramma’s, zoals de nieuwste VR Escape Game met La Casa Del Papel thema.

Door het succes van het Virtual Reality moordspel presenteert de locatie met trots een tweede Virtual Reality game. Deze keer niet in de variant van een moordspel, maar in de variant van een Escape Game, geïnspireerd op de bekende hitserie ‘La Casa de Papel’. In deze escape game sta je in de schoenen van de criminelen en overval je met je team de grootste bank van Spanje. Stap om de beurten in een virtuele wereld. Kijk goed om je heen en communiceer met je team over wat je ziet. Probeer samen in korte tijd zoveel mogelijk geld te stelen, maar blijf uit de handen van de politie! Is het je gelukt om uit de bank te ontsnappen? Dan kun je na afloop het gestolen geld inzetten bij het casino.

Wil je je avond compleet maken? Holland Evenementen Groep biedt nu iets nieuws en unieks aan: Walking Dinner! Hierbij kun je genieten van de verschillende lekkere warme en koude gerechtjes die uitgelopen worden. Het voordeel? Je bent niet verplicht om op één plek te blijven zitten en kan op deze manier gezellig rondlopen en iedereen spreken! 

Bekijk hier alle toffe en uitdagende programma’s van Holland Evenementen Groep:

 

 

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. The Hague Conference Centre

  Geweldige bereikbaarheid, persoonlijke betrokkenheid en state-of-the-art voorzieningen maken van iedere bijeenkomst...
 2. Jaarbeurs MeetUp

  Welkom bij hét vergadercentrum van de toekomst.
 3. WICC Hotel & Congres

  Wageningen International Congress Centre staat mede dankzij de centrale ligging, landelijk bekend als de locatie bij...
 4. World Forum The Hague

  Hosting the World!
 5. Dierenpark Amersfoort

  Feesten en vergaderen tussen de dieren

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners