GameEvents+komt+met+teambuilding+vanuit+huis
Persberichten

GameEvents komt met teambuilding vanuit huis

Teambuilding in tijden van Corona en Thuiswerken onmogelijk? Lastig is het zeker maar gelukkig niet onmogelijk. GameEvents lanceert teambuilding op afstand om collega's die vanuit huis werken te helpen om in onzekere tijden verbonden en gemotiveerd te blijven.

Teambuilding in tijden van Corona en Thuiswerken onmogelijk? Lastig is het zeker maar gelukkig niet onmogelijk. GameEvents lanceert teambuilding op afstand om collega's die vanuit huis werken te helpen om in onzekere tijden verbonden en gemotiveerd te blijven.  

Als de toonaangevende leverancier van digitale teambuilding evenementen en activiteiten, kondigt GameEvents met trots drie baanbrekende virtuele ervaringen aan die bedrijven kunnen helpen zich voor te bereiden op een sprong in het onbekende. 

De afgelopen periode heeft GameEvents een nieuwe reeks producten ontwikkeld voor bedrijven om thuiswerkende collega's en teams te ondersteunen.  een beweging die reageert op de zorgen van de Wereldgezondheidsorganisatie over het welzijn en de geestelijke gezondheid van werknemers tijdens de huidige crisis. De WHO heeft gezegd dat verbondenheid en betrokkenheid bij collega's en netwerken essentieel is voor de geestelijke gezondheid in stressvolle en verontrustende tijden.

GameEvents is er trots op drie baanbrekende virtuele ervaringen te hebben gelanceerd die elk bedrijf kunnen helpen externe thuiswerkende collega's te ondersteunen en het broodnodige moreel te stimuleren. Waaronder:

  • De Dagelijkse Kick-Off - een creatieve, zelfgeleide uitdaging die teams elke ochtend op de goede weg zet door werknemers aan te moedigen om hun eigen korte motiverende video's voor elkaar te maken.
     
  • Bij gebrek aan sociaal contact is de  Team Quiz een virtuele pubquiz waarmee teams kunnen lachen en competitief kunnen worden via videoconferenties, waardoor dat gevoel van eenheid stevig op zijn plaats blijft.
     
  • Met Het virtuele bedrijfsuitje werken teams thuis samen om vragen te beantwoorden en uitdagingen aan te gaan, waarbij ze dezelfde briljante communicatie- en samenwerkingsvaardigheden ontwikkelen als op een gewone teambuildingdag.


Bekijk de video:

Chiel Wiethoff, eigenaar van GameEvents hierover: "Virtuele teambuilding en ondersteuning is nog nooit zo belangrijk geweest voor het welzijn en de mentale gezondheid van werknemers. Het vooruitzicht van langdurige isolatie over een lange periode is voor niemand goed. We zijn toegewijd aan het helpen van bedrijven om te motiveren, te inspireren, contact te leggen en contact te leggen met collega's en teams op afstand. We willen er alles aan doen om collega's weer een glimlach te bezorgen, isolatie minder pijnlijk te maken en de werkweek thuis beter te laten werken."

Alle programma’s kunnen worden gespeeld op eigen telefoons van medewerkers waardoor het makkelijk en veilig is om deze events op te zetten binnen je eigen onderneming. Met een standaard thuiswerk uitrusting; smartphone, laptop of pc met internetverbinding ben je  al klaar.  Alle programma’s worden op afstand begeleid en zijn geheel naar wens qua content en branding samen met GameEvents in te vullen. 


Meer informatie over deze programma’s? Check www.gameevents.nl of contact ons via 020-799 48 77 of info@gameeevents.nl 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.