Fraai+Projecten+verrast+met+inrichting+tijdens+Nationale+Voedseltop+2017
Nieuws

Fraai Projecten verrast met inrichting tijdens Nationale Voedseltop 2017

EVENEMENTEN DECORATIE - Tijdens de Nationale Voedseltop verraste Fraai Projecten de bezoekers met een rauwe en groene inrichting. De styling was imposant door opvallende zwarte stellingen gedecoreerd met groente en fruit. Volledig passend bij het thema van deze dag; Nederland koploper gezonde en duurzame voeding.

De unieke locatie The New Farm in Den Haag bood een podium aan deze bijzondere dag. Het doel van de top was te komen tot een gezamenlijke voedselagenda voor de komende 5 tot 10 jaar. In de styling en decoratie werd dit thema driedimensionaal vertaald.

Robuust
Robuuste materialen in combinatie met chique meubilair zorgden voor een opvallende inrichting. Een grote open keuken zorgde voor een eigentijdse en buitengewone eyecatcher. Organisatiebureau Mannen van Rijnland heeft Fraai Projecten ingeschakeld om de styling en decoratie te verzorgen. Arnoud Snel: ‘Fraai Projecten heeft het thema op een bijzondere wijze tot uiting gebracht. De stoere open keuken sprong in het oog door de bijzondere wijze van decoratie met louter natuurlijke materialen. De combinatie van versproducten met stoere materialen als fabriekslampen en kisten was precies waar we naar op zoek waren om het doel van deze top tot een ware beleving voor de bezoekers te maken.’

Ministerie
De nationale voedseltop is georganiseerd door het Ministerie van Economische Zaken, Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Infrastructuur en Milieu en Buitenlandse Zaken. Staatsecretaris Van Dam, minister Schippers, minister Ploumen en staatssecretaris Dijksma hebben tijdens de voedseltop met het bedrijfsleven en andere betrokken partijen meerjarige afspraken gemaakt over de transitie van het voedselsysteem.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.