Festival op je bedrijf? Stel zelf je festival samen via nieuwe website

25-04-2018 - Festival op het Bedrijf lanceerde de nieuwe “stel zelf je festival samen” module op haar website. Met een paar klikken stel je een eigen bedrijfsfestival naar wens samen en ontvang je direct een prijsindicatie in je mail. Een uniek systeem waarmee het zelf organiseren van een bedrijfsfestival nog eenvoudiger is geworden.

Na de prijsindicatie in de mail ontvang je na 2 dagen een uitgewerkte offerte gebaseerd op jouw wensen en voorkeuren. Op de website staat voor bijna alle onderdelen van het evenement een prijsindicatie afgegeven. Lizzy Jane van Genderen geeft aan dat transparantie steeds belangrijker is.

''Klanten willen meteen weten wat het kost en hoe het eruit ziet.' Ook op de ontwikkelingen omtrent de WKR regeling spelen zij in.  Het is volgens van Genderen handiger om een festival op eigen bedrijf te organiseren, de bouwstenen op de website maken dit makkelijker. 


Naast de kick-off van de vernieuwde website presenteerde Festival op het Bedrijf tevens haar eerste Live Experience. Een eigen festival op eigen bedrijventerrein. Het magazijn en de parkeerplaats waren omgebouwd tot festivalplein, waar men het nieuwe zomerfestivalconcept ‘Summer Jam’ live kon ervaren, inclusief de nieuwste trends op het gebied van festivalmeubilair, zomerse decoraties en streetfood. Onder het genot van een heerlijke zomercocktail, een Grab and Go Mrij-hamburger uit de foodtruck of een zelf samengestelde taco van het Do it Yourself Food-station, was het plezierig netwerken in de zomerzon die overigens ruimschoots aanwezig was.

Het Summer Jam zomerfestival neemt de gasten mee in een omgeving waarin al het goede van de zomer samenkomt. Een perfect alternatief voor de traditionele barbecue of zomerborrel. Summer Jam is een all-in concept waarmee je je collega’s echt verrast. Compleet met foodtrucks, bijzondere food-stations, festival amusement en entertainment. Het concept is te boeken vanaf 100 personen.

Festival op het bedrijf brengt diverse festivalconcepten. Bijvoorbeeld voor een open dag, bedrijfsjubileum of openingsfeest. Daarnaast is er ook personeelsfestival bedoeld als feestavond en het familiefestival als invulling van een familiedag.

Wil je meer weten? Ga dan naar www.festivalophetbedrijf.nl   

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners