Exclusieve masterclass voor eventplanners over trends en duurzaamheid

01-02-2018 - Op 8 februari houdt Convention Bureau Gelderland in samenwerking met Apeldoorn Congresstad een exclusieve masterclass voor meeting- en eventplanners. Thema van de bijeenkomst is ‘The future is now’ waarbij de laatste trends in de sector en praktische tips op gebied van duurzaamheid centraal worden gesteld. De masterclass wordt gehouden in Omnisport Apeldoorn. Medewerkers die zich bezig houden met de organisatie van events kunnen zich voor deelname aan de masterclass aanmelden.

Thema en doel
Op de masterclass delen twee vooraanstaande sprekers hun kennis. Judith Huisman van Meetingselect neemt de deelnemers op een interactieve manier mee in de trends in meeting en events. Na een korte pauze voorziet Stephan La Haye, ontwikkelaar van de Barometer Duurzame Evenementen, hun van praktische tips en tricks op het gebied van duurzaamheid. Het programma wordt begeleid door dagvoorzitter en trendwatcher Chris van Vleuten. De masterclass is niet alleen  interessant voor de eventplanners zelf, maar ook voor congresbureaus, directie­secretaresses, marketingmedewerkers en andere organisatoren van zakelijke bijeenkomsten. Doel is de deelnemers dusdanig veel gereedschappen mee te geven zodat de eigen toekomstige bijeenkomsten passen bij de nieuwste trends. Convention Bureau Gelderland organiseert de masterclass vanuit zijn rol als kennisinstituut voor zijn partners.

Programma
Het programma start met een informele lunch. Na een welkom en een korte kennismaking met de diensten van het Convention Bureau Gelderland, geven de twee sprekers elk hun presentatie. Aansluitend worden de deelnemers uitgedaagd om in kleine teams met de opgedane nieuwe kennis een nieuw event te organiseren. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Aanmelden voor de masterclass kan op http://www.conventionbureau.nl/nl-nl/masterclass-2018.

Conventionbureau
Convention Bureau Gelderland promoot Gelderland als destinatie voor zakelijke en feestelijke evenementen. Het bureau bundelt het aanbod van zakelijke en feestelijke mogelijkheden in Gelderland en geeft onafhankelijk, kosteloos en persoonlijk advies bij de organisatie van evenementen. Deze masterclass is een van de activiteiten. Uit eerdere georganiseerde summer- en masterclasses bleek dat deelnemers graag verdiepingssessies wilden op het gebied van trends en duurzaamheid. Thema’s die goed passen bij Gelderland omdat hier veel innovatie plaats heeft op het gebied van Energie- en Milieutechnologie en Green Tech. De masterclass van 8 februari is de uitwerking van die gewenste verdieping en is opgepakt samen met Apeldoorn Congresstad.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 2. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 3. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België
 4. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens...
 5. XSAGA

  Bij XSAGA hebben wij een grote passie voor mensen en merken.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners