Events in Business organiseert succesvolle Open Studio Dagen

03-09-2018 - Voor het 11e jaar op rij mocht Events in Business de Open Studio Dagen in Hilversum organiseren. Een evenement waarbij de Nederlandse mediabedrijven op het Media Park en in de stad haar deuren openden, en mensen een kijkje konden nemen in de wereld waar radio en televisie worden gemaakt. De elfde editie van het weekend trok ruim 35.000 bezoekers. Het prachtige weer en een grote diversiteit aan activiteiten zorgde voor een goede sfeer.

Initiatiefnemer, organisator van de Open Studio Dagen en tevens directeur van Events in Business, Herman Dummer, is zeer tevreden over deze editie. "Het is geweldig om te zien dat het succes van de Open Studio Dagen nog steeds zoveel mensen naar Mediastad Hilversum trekt. In combinatie met Dutch Media Week, die de komende week nog plaatsvindt, zijn er genoeg mogelijkheden om de Open Studio Dagen de komende jaren verder uit te bouwen.’’

Bezoekers van de Open Studio Dagen konden een bezoek brengen aan diverse omroepen. Er werd live radio en televisie gemaakt en de TV Toren was geopend om te kunnen genieten van het prachtige uitzicht.
Eén van de bezoekers was de Hilversumse mediawethouder Wimar Jaeger: 'Fantastisch dat zoveel mensen dit weekend weer hebben ervaren wat we allemaal op het gebied van media in Hilversum hebben. Een geweldige start van Dutch Media Week!''.

Naast de Open Studio Dagen is Events in Business ook betrokken bij Dutch Media Week, een mediafestival dat nog tot en met 10 september duurt. De Open Studio Dagen vormden de kick-off van deze week vol Media. Grote evenementen die nog volgen zijn de Mobile Movie Days (van 4 t/m 7 september), over de kracht van mobiele film, en het Familiefestival bij Beeld en Geluid op 8 en 9 september. Op donderdag 6 september trekt Dutch Media Week jonge makers met de Media Summer Night. Op deze avond krijgen mediamakers de ruimte om te experimenteren en te spelen met de content van Beeld en Geluid, terwijl Red Light Radio de platen draait.

Meer weten over Dutch Media Week en het programma? Kijk op www.dutchmediaweek.nl.

Dutch Media Week wordt georganiseerd door Dutch Media Foundation en Beeld en Geluid, in nauwe samenwerking met Hilversum Live.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...
 2. Jaarbeurs Media Plaza

  Media Plaza van Jaarbeurs is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa.
 3. Holland Evenementen Groep

  De Holland Evenementen Groep is een allround evenementenlocatie, gelegen aan de A15 bij Tiel in het midden van...
 4. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws. To...
 5. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners