Eventbureau Aangename Zaken en congresbureau Breener gaan verder onder naam Eventex

01-02-2019 - EVENEMENTENBUREAU CONGRESBUREAU - Evenementenbureau Aangename Zaken en Congresbureau Breener bundelen hun krachten en gaan vanaf heden verder onder de naam van moederbedrijf Eventex. ' Als echte ‘makers’ van live communicatie, worden verrassende concepten bedacht -voor congressen en events- waarmee we mensen raken en verbinden.'

Congressen en evenementen groeien naar elkaar toe; het zijn bijzondere live ontmoetingen waarbij zowel kennisdeling, netwerken, beleving en een inhoudelijke lading elkaar versterken. Als strategisch partner focust Eventex zich op het bedenken en uitvoeren van live communicatie-concepten. Waarbij de vraag van onze opdrachtgevers de -X- iedere keer uniek is. 'Als verlengstuk van een organisatie inspireren wij met passie voor het vak, professionaliteit en met oog voor detail. Eventex creëert, inspireert en verbindt. Wij zijn ervan overtuigd dat geen ander marketingmiddel oplevert wat je met live communicatie bereikt. De doorgevoerde wijziging past heel goed bij onze ambities om onze opdrachtgevers te helpen hun doelen te behalen. En te overtreffen' , aldus Marc Liethof, directeur Eventex.

Meer dan 20 jaar ervaring
Als regisseur van bijzondere ontmoetingen worden onder de labels Aangename Zaken, Breener en Eventex al meer dan 20 jaar beurzen, congressen, relatiedagen en unieke evenementen georganiseerd, waaronder maar liefst 19 edities van de vakbeurs Event. Door deze jarenlange ervaring maakt Eventex het mogelijk om, in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever, doeltreffend te communiceren en de -X- op bijzondere wijze te laden. Beyond Expectations.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...
 2. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.
 3. Obsession

  Er gaat niets boven de kracht van een evenement!
 4. Promovendis

  Promovendis biedt unieke sprekers: jonge bevlogen onderzoekers en professionals uit de wetenschap.
 5. Effectgroep

  Dat we effectgroep heten is niet zomaar. We produceren events waar je écht wat aan hebt. Echt echt! Wat je wens,...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners