Evenementenlocatie Gooiland in Hilversum zet in op veilige events, met 1,5 meter afstand en zonder vlees...

13-10-2020 - EVENEMENTENLOCATIE - Gooiland Hilversum durft haar locatie-aanbod aan te passen aan de maatregelen die horen bij COVID-19. De locatie bedacht een concept waarbij gasten elkaar niet alleen veilig en op afstand kunnen ontmoeten, maar waar ook een voorschot op evenementen 'na corona' wordt genomen: een club zonder dansvloer, een diner zonder vlees. Welkom in de (dikke vette) Vega Club.

Drie maanden lang is de evenementenlocatie dit najaar het decor van een nieuwe restaurantervaring. Kwalitatief hoogwaardig vegetarisch eten van een sterrenchef wordt geserveerd in een clubsetting vol interactie en verrassingseffecten. Het pop-up restaurant is de plek bij uitstek voor een ontspannen en veilig bedrijfsevenement op 1,5 meter afstand.

Philip Lamers, eigenaar Gooiland: 'De Vega Club is een alternatief voor de zakelijke evenementen die door COVID-19 geen doorgang vinden. We moeten creatief blijven, kijken naar wat wél mogelijk is. Met De Vega Club hebben we een concept dat in de weekenden interessant is voor particulieren en doordeweeks enorm geschikt is voor een bijzonder bedrijfsevenement. Het eerste weekend was al totaal uitverkocht! Het is heerlijk om onze ruimtes gevuld te zien met mensen die verwonderd worden.'  

Verfijnde gerechten van sterrenchef
Chef Wouter Berghuis verzorgt het vegetarische viergangendiner met amuses met onder meer lokale en seizoensgebonden producten. Berghuis is patissier en veertien jaar souschef geweest bij sterrenrestaurant Cheval Blanc in Heemstede. Zijn eten is verfijnd, licht en fris en kenmerkt zich door verrassende combinaties. In zijn gerechten herken je Italiaanse en Aziatische invloeden.

Op maat gemaakt programma
Het diner op zichzelf duurt circa 2,5 uur. Samen met opdrachtgevers maakt Gooiland een op maat gemaakt programma. Voorafgaand aan het diner is het bijvoorbeeld mogelijk om een seminar te geven in het authentieke theater, tijdens het voorgerecht kan er een welkomstvideo getoond worden en tussen twee gangen door is er ruimte voor een speech.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. DeFabrique

  21 loodsen, silo’s en hallen bieden ruimte aan 50 tot 3500 bezoekers op meer dan 10.000 m²
 2. Olympisch Stadion Amsterdam

  Het Olympisch Stadion in Amsterdam is hét icoon van de Nederlandse Olympische sport en daarmee de juiste plek voor...
 3. Amerpodia

  Historische locaties voor elk evenement
 4. RAI Amsterdam. De ideale plek voor uw evenement

  Een evenement, vergadering of congres bij RAI Amsterdam is nog leuker met een bezoek aan de stad Amsterdam. Amsterdam...
 5. Hangaar2

  Maak kennis met de evenementenlocatie Hangaar2 op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners