Europese+Commissie+kiest+voor+AVEX+%2D+4%2Djarig+exclusief+contract
Persberichten

Europese Commissie kiest voor AVEX - 4-jarig exclusief contract

Met het winnen van een Europese aanbesteding is AVEX de komende 4 jaar één van de twee exclusieve leveranciers van de Europese Commissie.

Met het winnen van een Europese aanbesteding is AVEX de komende 4 jaar één van de twee exclusieve leveranciers van de Europese Commissie. Samen met onze Franse GPA-partner Videlio wordt AVEX de trotse audiovisuele aanbieder van evenementenfaciliteiten voor diverse EU-summits en EU-evenementen. 

Dit interinstitutionele contract betreft alle online – hybride en live-evenementen die zullen worden georganiseerd door de Europese Commissie en al haar aangesloten organisaties in heel Europa. 

 AVEX levert hierbij niet alleen de standaard en essentiële congrestechnologie (zoals audio ondersteuning, tolkapparatuur en discussie- en conferentieoplossingen), maar ondersteunt ook de online en hybride evenementen en conferenties. Daarnaast integreren we Augmented en Virtual Reality bij unieke events en introduceren we nieuwe manieren van communicatie tijdens de online, live én hybride evenementen. 

Het AVEX-team zal de Europese Commissie ondersteunen vanuit onze vestiging in Brussel. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.