Euregionale eventbedrijven presenteren zich in Event Tent

22-03-2019 - De branche voor zakelijke evenementen presenteert zich tijdens Limburg Leads op 15 en 16 mei in MECC Maastricht in een gezamenlijke ‘Event Tent’. Het idee is om alle ingrediënten voor een geslaagd zakelijk event onder één tentdak samen te brengen.

Bureaus, locaties, cateraar, licht en geluid, vervoer, horecapersoneel, hotels etc. ze staan gezamenlijk in een evenemententent. Zo ontstaat er een wat informele, festivalachtige sfeer waar de bedrijven zich kunnen presenteren.

Foto vlnr: Jop Thissen (MECC), Danny Keppels (Event Management Group), Frank Mimpen (MECC) en Paul ‘t Lam (Events Company)

De ‘Event Tent’ is een initiatief van Paul ’t Lam (Events Company) en Danny Keppels (Event Management Group). Inmiddels zijn de nodige principe-toezeggingen binnen voor de eerste editie van Limburg Leads: Klinkhamers Congresbureau, Erik Stevens Catering, Demo Productions, Jacobs Travel, Oostwegel Collection, Tenmar, Event Management Group en Events Company. Daarnaast zijn de initiatiefnemers nog met diverse partijen in gesprek. Danny Keppels.

Samen is sterker dan versnipperd, bovendien bestaat elk event uit het samenspel van diverse partijen en leveranciers.

De initiatiefnemers tekenen een driejarige overeenkomst met MECC Maastricht. Commercieel Directeur Frank Mimpen: “De branche voor zakelijke evenementen in Limburg is sterk ontwikkeld en Limburg Leads biedt een uitstekend platform voor event-gerelateerde bedrijven om zich te presenteren”. Na de eerste editie wordt met de partners geëvalueerd. Paul ’t Lam: “Het wordt een aantrekkelijke en spraakmakende presentatie en de ambitie is om dit initiatief de komende jaren verder uit te bouwen tot een vaste waarde op Limburg Leads”.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Modubilo

  Meubilair voor evenementen: uniek, praktisch en exclusief. Weinig opslag- en transport-ruimte. Exclusieve...
 2. Lindhout Events

  Lindhout Events wordt gekenmerkt door jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Wij zijn snel, accuraat en hebben...
 3. Bedrijfsentertainment.nl

  Samen met jou bepaalt ons team van specialisten de kern van het event zodat de juiste match tussen de doelgroep,...
 4. Faber audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een toonaangevende Europese leverancier van LED-scherm verhuur en AV producties. Het bedrijf...
 5. Bakx & Meijer Catering

  ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners