ERA-EDTA kiest voor 3-jarig contract met ACS audiovisual solutions

28-06-2017 - EVENEMENTENTECHNIEK - ERA-EDTA heeft een driejarig contract getekend met ACS audiovisual solutions, die van 2017 tot 2019 de AV partner is én de tijdelijke congreszalen verzorgt van het ERA-EDTA annual congress.

ERA-EDTA is een associatie van nefrologie specialisten met meer dan 7000 leden. Haar werkgebied omvat voornamelijk Europa en het Middellandse-zeegebied. Ieder jaar vindt het congres plaats in een andere stad en het heeft als doel de medische wetenschap en aanverwante onderwerpen vooruit te helpen. Ze streven ernaar om actuele kennis te verstrekken, uitsluitend op basis van wetenschappelijke gegevens, onafhankelijk van het beleid van de overheid en van de industrie.

Paolo Zavalloni, ERA-EDTA Congress & Industry Relations Manager, vindt het belangrijk om een aantal leveranciers te benoemen tot hun vaste congrespartners. Ook ACS gelooft sterk in lange termijn partnerschappen. Dit geeft ACS de mogelijkheid om samen met klanten naar de toekomst te kijken en nog betere investeringen te maken.

Van zaterdag 3 tot maandag 6 juni vond het ERA-EDTA congres plaats in Madrid. In 2014 heeft ACS voor het eerst de AV verzorgd voor het 51e ERA EDTA congres, dat gehouden werd in RAI Amsterdam. Dit jaar werkten beide partijen dus voor de tweede keer samen, deze ervaring zal de basis vormen voor de komende jaren. Het driejarige contract brengt ACS naast Madrid ook nog Copenhagen (24-27 mei 2018) en Budapest (23-26 mei 2019).

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Fabulous Rental

  Fabulous Rental is uw complete audiovisuele partner voor al uw events.
 2. MK2 Audiovisueel BV

  Met meer dan 15 jaar ervaring is MK2 dé toeleverancier voor uw audiovisuele concept. Door de jarenlange ervaring...
 3. ACS audiovisual solutions

  ACS audiovisual solutions is een toonaangevende leverancier van tijdelijke audiovisuele faciliteiten voor hotels,...
 4. Univate

  audiovisueel, innovatie, spectaculair, corporate events, communicatie projecten, partner, totaal belevenissen
 5. Faber Audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een snel groeiend, toonaangevend bedrijf op de Europese verhuurmarkt van LED-schermen en in de...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners