Een+live+Charity+event+met+100+gasten+op+1%2C5+meter%3F+Het+kan%2E%2E%2E
Persberichten

Een live Charity event met 100 gasten op 1,5 meter? Het kan...

EVENTBRANCHE CORONA - Wat voor nu het allerbelangrijkste is, laten zien wat er WEL kan, zeker op het gebied van live events. Dat er online inmiddels veel kan en gedaan wordt, dat staat buiten kijf, maar juist de live events verdienen nu aandacht. Onze branche is bijna tot in perfectie in staat op 1,5 meter en veilig te organiseren. Dat bewijst Ten Events als organisator van een charity event.

10e HDI Charity Golftoernooi levert € 61.000,- op voor mensen met kanker

Kanker verandert je leven ingrijpend. Je zelfbeeld, je relatie, je gezin, je werk: de ziekte zet je hele leven op zijn kop. Het HDI biedt psychologische zorg aan mensen met kanker en hun naasten. Om deze specialistische zorg mogelijk te maken organiseert Ten Events samen met De Kroon Facilitaire Diensten en Van Meeteren golf het jaarlijkse HDI Charity Golftoernooi. Dit keer ontvingen we 100 golfers op maandag 7 september jl. op de zonovergoten golfbaan The International in Amsterdam. Met als afsluiting een diner op gepaste afstand en een veiling. Aan het einde van de avond maakte het HDI bekend dat er € 59.030,- was opgehaald, dat daarna nog met aanvullende donaties werd aangevuld. “De opbrengst is met € 61.000 boven verwachting,” aldus algemeen directeur Hanneke Haanraadts van het HDI“Met dit mooie bedrag kunnen we nog meer betekenen voor mensen met kanker.”



Dankbaar
Het HDI Charity Golftoernooi komt al jaren tot stand met dank aan de trouwe inzet en betrokkenheid van ondernemers Marco ten Berge (Ten Events), Kevin de Kroon (De Kroon Facilitaire Diensten) en Ronald van Meeteren (Van Meeteren Golf). Zij helpen het HDI door hun netwerk in te zetten, veilingstukken binnen te halen en door tijdens het toernooi op te treden als veilingmeester en gastheren. “Het HDI is hen heel dankbaar voor hun steun en om te merken hoeveel hart zij, onze sponsoren en alle aanwezige gasten hebben voor mensen met kanker.”

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.