Duits miljoenenpubliek voor Nederlandse evenementenlocatie Blue Rhapsody

05-01-2021 - Evenementenschip Blue Rhapsody is vanaf 5 januari 2021 het decor van één van de best bekeken televisieprogramma's in Duitsland: Deutschland Sucht Den Superstar (DSDS).

Vanaf vanavond , 5 januari 2021, start op RTL Duitsland de uitzending van DSDS, Duitslands grootste talentenshow. De audities van het in Duitsland al 18 jaar zeer populaire televisie programma werden afgelopen zomer aan boord van de Blue Rhapsody opgenomen. In juni werd het team van Constant in Beweging benaderd door de producent van Deutschland sucht den Superstar (DSDS). Zij waren op zoek naar een spectaculaire locatie waarin Corona-proof de audities van DSDS konden worden opgenomen. Het resulteerde in een mooie samenwerking, waarbij vlaggenschip Blue Rhapsody is ingezet als locatie voor deze productie. 

In september was de Blue Rhapsody daarom 3 weken te vinden op de Rijn tussen Frankfurt en DüsseldorfNieuw Duits talent mocht op het schip haar zangkunsten vertonen voor de Jury, die onder leiding van Modern Talking frontman Dieter Bohle op zoek was naar de nieuwe Superstar. Het steeds veranderende landschap langs de Rijn en het in het oog springende schip zorgde voor prachtige beelden. Met een productiecrew van maar liefst 125 personen, diverse VIPs en natuurlijk een bonte stoet aan audiënten, zorgde het team van Constant in Beweging voor een veilige omgeving, een punctueel vaarschema en vonden zij de mooiste plekjes langs de Rijn voor de  spectaculaire opnames.  

Kijk tot eind februari iedere dinsdag en zaterdag vanaf 20:15 naar de uitzendingen op RTL Duitsland(Ziggo kanaal 58, KPN kanaal 47) 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Bureau voor Evenementen

  Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele...
 2. Amsterdome

  Een locatie met een verhaal dat tot de verbeelding spreekt. De iconische koepel is op het nippertje gered van de...
 3. Beatrix Theater

  “Beatrixtheater is de meest centrale locatie van Nederland voor uw congres, event, vergadering of seminar. . Pal...
 4. Zuidpool

  In de wintermaanden wordt Strandzuid omgetoverd tot de meest hippe winterlocatie van Nederland. De Zuidpool. In...
 5. De Kuip Meetings & Events

  Je komt samen in De Kuip!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners