DeLaMar+Theater+thuisbasis+van+30e+editie+Amsterdam+Dance+Event
Persberichten

DeLaMar Theater thuisbasis van 30e editie Amsterdam Dance Event

Deze week zet het Amsterdam Dance Event (ADE) de hoofdstad weer op z’n kop. Terwijl er op veel locaties de hele nacht gedanst wordt, kunnen bezoekers op 17, 18 en 19 oktober overdag bij DeLaMar Theater terecht voor een uitgebreid programma.

Voor het tweede jaar op rij is dit de thuisbasis van ADE, waar kennisuitwisseling over de elektronische muziekindustrie centraal staat. Zo zullen er in de Wim Sonneveldzaal meer dan 60 interactieve debatten en keynote speakers te zien zijn. Grote namen als Kerry Trainor (CEO van SoundCloud) en dj Laidback Luke maken hier hun opwachting, om bezoekers te vertellen over thema’s als moderne marketing, the power of pop en social media. De afsluiting op vrijdag wordt zelfs verzorgd door de wereldberoemde dj David Guetta.

ADE Green
Aan de andere kant van het theater staat in de Mary Dresselhuyszaal iedere dag een ander thema centraal. Zo draait woensdag 17 oktober om ADE Green. Waar DeLaMar Theater al vele jaren investeert in groen zijn, en hiervoor een gouden green key certificaat heeft ontvangen, besteedt ook ADE hier veel aandacht aan. Hoe kun je bijvoorbeeld verantwoorde festivals organiseren? Wat zijn de trends op het gebied van sustainability? Deze en ander topics worden woensdag allemaal besproken.

ADE Tech
Donderdag 18 oktober staat in het teken van technologie. Naast sprekers en showcases zal Laidback Luke een unieke demo geven van hoe het vak van dj de afgelopen 20 jaar technisch veranderd is.

ADE Dance & Brands
Omdat steeds meer bedrijven hun merk willen koppelen aan de elektronische dance scene, draait de vrijdag van ADE om ADE Dance & Brands. Onder andere het XITE team zal hun recente partnerships uitlichten en aanduiden waar muziek en merken een gezamenlijk doel kunnen nastreven.

Netwerken
Naast de grote zalen staan ook de foyers van DeLaMar Theater helemaal in het teken van ADE. Hier is ruimte om te netwerken en na te praten over de panels en conferenties. DeLaMar Theater kijkt uit naar de komende editie en is trots om ook dit jaar weer onderdeel te zijn van de grootste conferentie rondom elektronische muziek ter wereld.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.