De terugblik op de 11e editie van EventSummit 2019

08-02-2019 - Afgelopen donderdag vond de 11de editie plaats van EventSummit, het grootste eendaagse platform voor de totale evenementenbranche. Bijna 600 exposanten, 5500 bezoekers en heel veel mooie content. Het slechte weer en de gladheid hebben evenement organiserend Nederland niet weerhouden om af te reizen naar Rotterdam Ahoy.

Arjen Lemstra: “We hadden nu voor het eerst het gevoel dat alles klopte. Qua uitstraling, logistiek, indeling vloer. Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten. Er was toch nog een wachtrij van 12 minuten  in de ochtend om binnen te komen. Volgend jaar dus minimaal 20 registratiepunten. Maar gezien het minieme aantal mailtjes met ‘klachten’ en opmerkingen, kijken we terug op een prachtige editie”.

Joris Bots: “We hebben net de enquête verstuurd en daar gaan we weer kritisch doorheen en waar mogelijk zaken aanpassen. Er zijn bepaalde ‘Straten” bijvoorbeeld die we volgend jaar aanraden om  niet gezamenlijk als straat te gaan staan, omdat uit de enquêtes blijkt dat het niet optimaal werkt. Zo zijn we elk jaar bezig om onszelf te verbeteren. Op naar 2020!”

Het beeldmateriaal van het evenement treft u hier:

De aftermovie, geproduceerd door Sander Blom   https://youtu.be/vw9eN6g5ibs
De interviews van Gerrit Heijkoop, mede mogelijk gemaakt door NEP Webcasting/Faber Audiovisuals, die ook de livestream verzorgden
De leuke vlog van Jelle Drijver (Eventvlogger.nl) https://youtu.be/9B3U5IvTwrY
En Congreswereld was ook aanwezig en maakte het volgende filmverslag
En al bijna 10000 mensen bekeken via LinkedIn de facade van Ahoy!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners