De+Grote+Wijnshow+op+de+Kop+van+het+Java%2Deiland+Amsterdam
Persberichten

De Grote Wijnshow op de Kop van het Java-eiland Amsterdam

Kop Java in Amsterdam is op vrijdag 15 en zaterdag 16 april het toneel van De Grote Wijnshow. Daar is speciaal voor deze gelegenheid een jaren ’30 spiegeltent te vinden en ontvangen gastheren Horace Cohen en Pim Veth het publiek, gedurende twee uur wijnproeven en twee uur dansen.

Horace Cohen en Pim Veth nemen de bezoekers mee op een wijnreis langs maar liefst tien verschillende wijnstreken. Bovendien gaan ze daarbij dieper in op de geschiedenis van de wijnen met een dikke knipoog, van strak wit tot vol rood. Er wordt afgetrapt met een glas bubbels en daarna worden ‘blind’ negen halve glazen aangeboden. Cohen en Veth worden de gehele avond bijgestaan door de Huis-vinoloog, show-assistent en Bacchus Huis-DJ.

Eenmaal binnen bij De Grote Wijnshow neemt de bezoeker plaats aan een gedekte tafel. Bij binnenkomst wordt een glas Crémant de Limoux geserveerd en aansluitend negen diverse wijnen. Het Bacchus wijnglas mag aan het einde van de avond mee naar huis als aandenken en uiteraard zijn de hapjes minstens zo lekker als de wijnen.

Bedrijfsuitje

De Grote Wijnshow is een prima avondje uit met je partner of vrienden, maar is ook geschikt voor bedrijfsuitjes of relatie-avonden. Tafels zijn bij De Grote Wijnshow te boeken voor 2, 4, 6 of 8 personen. Verkoop via bacchuswijnfestival.nl.
Voor meer info mail bacchus@bacchuswijnfestival.nl, tevens voor grotere groepen en exclusieve uitkoop. De Grote Wijnshow is een concept en productie van Bacchus Wijnfestival, dat bekend is van evenementen in het Amsterdamse Bos, Centrale Markthal & De Duif.

 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.