De Feestcaravan komt met jodel-hut op wielen

05-09-2019 - DJ’s Yuppi en Sjörzi besparen bedrijven een hoop geld deze winter, want voor een heuse après-ski party hoef je niet meer naar de echte sneeuw. De Feestcaravan, nummer 1 hit in interactief muzikaal entertainment, verzamelde alle Duitstalige meezingers en toverde haar bruine kroeg om tot sfeervol chalet voor het ultieme winterfeestje.

Zet je ski’s in het rek en chill even aan de bierbank bij een knisperend vuurtje, voordat je je in 8m2 feestgedruis stort. Gekleed in authentieke lederhose en met heuse Schuhplattler-dansjes, verleidt insmijter Yuppi je tot het après-ski feestje van je dromen in de Apres Ski Caravan

Alpenhut in retro caravan
Wat er van buiten uitziet als een retro Kip-caravan uit 1967, is van binnen een idyllisch chalet. Met zachte schapenvelletjes over de barkrukken, hertenkopjes aan de muur, een indrukwekkende koeienbel boven de bar en vrolijke meezingers op de achtergrond, waan je je direct op wintersport.

Nummer 1 winters entertainment
Wahnsinn? Zeker niet! Met het Oktoberfest en de naderende winter in het vooruitzicht, sluit de Après-ski caravan naadloos aan bij de wensen van event-organiserend Nederland. “Verdammt ich lieb dich,” aldus Iddo van ‘t Hek van evenementenlocatie Hart van Holland over het meedenkende vermogen van eventduo Ome Joop en Ome Sjaak. “Zij maken er samen met het publiek altijd zo’n feestje van… dit moét wel weer een hit worden.”

Meezingen in ‘s werelds kleinste chalet op wielen
Dus kun je deze winter niet gaan rodelen, ga dan lekker jodelen! Wil het personeel toch liever Cowboy und Indianer of Eisbärn sehen, beloof ze dan Ein festival der Liebe met Anton aus Tirol in ‘s werelds kleinste en sfeervolste feest-chalet. DJ's Yuppi en Sjörzi beloven je So ein schöne Tag!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Modubilo

  Meubilair voor evenementen: uniek, praktisch en exclusief. Weinig opslag- en transport-ruimte. Exclusieve...
 2. Party Rent Group

  Inrichtingsconcepten, designmeubilair, catering equipment, event-logistiek
 3. Wolterinck Event Decoration B.V.

  Bij Wolterinck Event Decoration draait alles om het creëren en bouwen van mooie groene belevenissen. Voor u, uw...
 4. Jan Verhuur

  JAN Verhuur als verhalenverteller voor jouw event Sinds jaar en dag verzamelen de inkopers bij JAN Verhuur bijzondere...
 5. Arma Verhuur

  Arma is een oer Arnhems bedrijf dat al meer dan dertig jaar bestaat.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners