De Feestcaravan: garantie op gasten met een glimlach

09-05-2019 - ENTERTAINMENT - Ok, wij weten als geen ander dat humor altijd balanceren op een dun draadje is, maar er zijn concepten, producten en entertainment die bijna een garantie bieden voor een glimlach. De Feestcaravan begint langzaam maar zeker die rol op te eisen. Hun laatste product? Stalbucks Koffie, filterkoffie, een koekje, muziek, een grap, vanuit een paardentrailer...

De Feestcaravan heeft inmiddels een aanbod van puur glimlach-entertainment waar je als organisator bijna een zekerheid hebt op lachende gasten.

1. Stalbucks Koffie

Snuif de geuren op van verse Stalbucks koffie én hooi en begin grinnikend aan je dag met de platte humor van Boer Sjaak en Boer Joop. Hun paardentrailer-café is het nieuwste concept van De Feestcaravan en verovert in snel tempo de evenementenwereld. Een lekker bakkie met de bijbehorende poeha, op de eigenzinnige Stalbucks-manier; dat is wat Boer Sjaak en Boer Joop jouw gasten aanbieden tijdens de ontvangst of break van je evenement. “Heerlijk ouderwetse filterkoffie met een kakelvers koekje én een schunnig boerengrapje, daarmee kun je de dag weer aan,” legt Boer Sjaak uit. 

stalbucks entertainment evenement

De Stalbucks-eigenaren houden van details. Gehesen in een herkenbaar overall en bijpassende Stetson pet, schrijven Boer Sjaak en Boer Joop de namen van jouw gasten op de koffiebekers. Tijdens de onderonsjes passeren diverse boeren-accenten de revue; het liefst allemaal door elkaar. Op omliggende fruitkistjes kun je je shotje cafeïne nuttigen en tegelijkertijd een potje ‘Boer erger je niet’ of ‘Paardenbingo’ spelen. Als je goed luistert, hoor je hits als ‘Oerend Hard’ en ‘Op Fietse’ op de achtergrond. Het karaoke-bloed stroomt niet voor niets door hun aderen. “We maken er een feestje van zoals onze opdrachtgevers van ons gewend zijn,” belooft Boer Sjaak. “Dit concept is letterlijk handverwarmend.”

2. Karaoke-caravan

Van buiten is het een doodgewone caravan, maar binnen is het één groot feest. Veeg de kattenstaarten opzij en daar sta je: in de kleinste bruine kroeg ter wereld. Ras-entertainers Ome Sjaak en ome Joop draaien in de karaoke-caravan Nederlandstalige hits en klassiekers. Gasten hoeven vanaf hun barkruk maar één ding te doen: ongegeneerd hard meezingen.

Aan de wanden hangen grootmoeders wijsheden en oude LP’s. De bar is verlicht met ouderwetse lampenkapjes en alleen de schermen en twee microfoons verraden dat in deze kroeg niet gedronken, maar gezongen wordt. De grootste twijfelaars worden onze grootste fans. Gegarandeerd!

 

3. Actie in de Taxi

Entertainment met zang huren was nog nooit zo leuk. Actie in de taxi!-chauffeurs Sjaak en Joop pikken jouw gasten geheel in stijl op bij een zelf gecreëerd pick-up-point en brengen hen in de mini-karaoke-taxi onder luid gezang naar de gewenste én ongewenste bestemming. 

Als doorgewinterde karaoke dj’s weten Sjaak en Joop elk publiek aan het zingen te krijgen. Voor dit feestelijke groepsvervoer in een golfkar in yellow cab-stijl, kleden ze zich in geheel nieuwe pakken die uiteraard weer flink in het oog springen. “We houden ervan om te prikkelen en de gasten mee te nemen in een hele nieuwe ervaring, ook al duurt het ritje met Actie in de Taxi! maar een paar minuten.”

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners