DCRT presenteert kleurrijke styling concepten en beton-look meubilair

02-04-2019 - DCRT heeft voor (outdoor) events twee nieuwe kleurrijke styling concepten ontwikkeld en werkt achter de schermen aan een nieuwe meubellijn met beton look. Dit is de 10e meubellijn die in eigen beheer wordt ontwikkeld en is in lijn met de blijvende vraag naar industriële event styling.

Natuurlijke materialen en pasteltinten
De stylisten van DCRT hebben twee nieuwe thema’s ontwikkeld: Beach Vibes en Oriental Gardens. De concepten bevatten veelal natuurlijke materialen en een breed pallet pasteltinten welke zijn verwerkt in meubilair en accessoires. Alle benodigde materialen worden direct uit voorraad vanuit het warehouse van DCRT ingezet. Het ruime assortiment aan speelse materialen bevat o.a. houten schommels, boomstammen, surfboards, Aziatische lampionnen, XXL eyecatchers, windlichten en kleurrijke cocktailbars. Aanvullend zorgt pure bloem- en groendecoratie voor de finishing touch.

Bekijk het lookbook Beach Vibes
Bekijk het lookbook Oriental Gardens

Naast bestaande concepten, realiseert DCRT eigentijdse maatwerkconcepten voor o.a. foodtruckfestivals, VIP-zones bij (outdoor) festivals en andere zakelijke evenementen. Aan de hand van thema’s, functionaliteiten en doelstellingen wordt een concept op maat ontworpen. Een realistische 3D render geeft een uitstekende impressie van het eindresultaat. Bezoek de website voor meer informatie over lente en zomer concepten

Start nieuwe meubellijn: Concrete
Deze zomer zal DCRT officieel haar 10e meubellijn “Concrete” lanceren. Intussen zijn de statafels en buffetten al voor lancering in gebruik genomen. Floris van Beek (directeur DCRT) vertelt: “We hebben een opdrachtgever in ons warehouse een sneak-peak achter de schermen gegeven. Zijn reactie was zo enthousiast dat dit direct in een aanvraag resulteerde. Zelf kunnen we uiteraard ook niet wachten de meubellijn in gebruik te nemen. Wat me persoonlijk aanspreekt is hoe deze lijn voor een variatie aan sferen en stijlen inzetbaar is. Vanzelfsprekend sluit het aan bij de grote wens voor industriële styling en combineert het perfect met staal en ruwe houten materialen. Maar het betonnen meubilair is ook uiterst geschikt voor romantische zomerse concepten, dankzij de zachtgrijze tint.” 

De komende maanden wordt deze stoere lijn verder ontwikkeld volgens DCRT’s “Mix-it-up principe”. Aan elke meubellijn is de voorwaarde verbonden dat deze combineert met de overige lijnen. Juist door de combinatie van meubellijnen worden unieke nieuwe concepten gecreëerd.

Bent u geïnteresseerd in verdere informatie over zonnige styling concepten of beton-look meubilair? Neem dan contact met ons op, we adviseren u graag. U bereikt ons via: info@dcrt.nl of telefonisch op 023 55 13 90.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners