D&B speelt in op groeiende én veranderende vraag in eventmarketing

16-03-2018 - EVENEMENTENBUREAU EVENTMARKETING - D&B Eventmarketing ziet de afgelopen jaren een aanzienlijke groei in eventopdrachten. Met name de aandacht voor de campagnematige inzet van events is opvallend. Daar speelt D&B op in: Femke Ramaker, dit jaar 11 jaar lang Creatief Directeur van D&B, gaat zich als Creatief Strateeg richten op de strategische events en eventcampagnes. Daarnaast heeft D&B het 26-koppige team van gedreven eventprofessionals uitgebreid met twee nieuwe gezichten: Rob Severein en Esther Veenendaal zijn de nieuwe bewoners in het D&B Eventhuis.

D&B Eventmarketing merkt ook een grote groei in adviesaanvragen, waarbij het eventmarketing bureau opdrachtgevers ondersteunt met strategische vraagstukken op het gebied van internal branding en relatiemarketing. Niet voor niets is het bureau een aantal jaren geleden een vernieuwde richting ingeslagen om events - zoals jubilea, interne events, congressen en relatie-events - in te zetten om een boost te geven aan ambities van organisaties.

Nieuwe collega's
Rob Severein vervult sinds begin maart de functie van Creative Director en heeft de leiding over het creatieve team van D&B. Tijdens zijn carrière werkte hij als Creative Director voor verschillende reclamebureaus zoals OgilvyOne Worldwide en Proximity Worldwide (onderdeel van BBDO). Daarnaast was hij mede-oprichter van het bureau &KoenseSeverein. Hij ontving voor zijn creatieve werk diverse nationale en internationale onderscheidingen en nominaties zoals de ADCN, Effie, Esprix, Cannes Lions en Echoes. 
Het Salesteam breidt uit met de komst van Esther Veenendaal. Zij is Commercieel Manager bij D&B. Esther werkte onder andere als Accountmanager bij evenementenlocatie DeFabrique en als Sales Manager bij Landgoed Duin & Kruidberg. Daarvoor studeerde zij aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Ook is zij raadslid van G14, de vakvereniging voor young professionals in de eventbranche, en was zij een aantal jaren geleden ‘Young Sales Professional of the Year’.

1 Reacties

Succes ROB!
Rob @ 19-03-2018 14:20 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 2. Amplify Eventmarketing

  Welkom bij Amplify EventMarketing
 3. XSAGA

  Bij XSAGA hebben wij een grote passie voor mensen en merken.
 4. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 5. Foundation Riga Tourism Development Bureau

  Betaalbaar, betrouwbaar en veilig- Riga de perfecte meeting & event locatie van...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners