Custom%2Dmade+Dinner+in+Motion+voor+bedrijven
Nieuws

Custom-made Dinner in Motion voor bedrijven

EVENEMENTENTECHNIEK BELEVING - Dinner in Motion is hét digitale restaurant dat zich afgelopen winter in de kop van ‘The Wall’ vestigde langs de A2. Bezoekers zitten aan een lange tafel en krijgen gedurende de show de meest waanzinnige beelden te zien die samen met een 7-gangen-menu zorgen voor een unieke beleving die al je zintuigen laat prikkelen.

Het concept is niet alleen geschikt voor de particuliere bezoeker, maar juist ook voor zakelijke aangelegenheden. En omdat daar steeds meer vraag naar is, heeft Dinner in Motion nu ook speciaal voor de zakelijke markt een product ontwikkelt: Corporate Dinner in Motion

De Corporate variant geeft je de mogelijkheid om alles te personaliseren naar een bedrijfsdiner inclusief custom-made content. Uiteraard kan men Dinner in Motion exclusief afhuren zonder andere bezoekers en zelf de aanvangstijd en dag kiezen.

Custom-made content
Het meest unieke aan de corporate variant van Dinner in Motion is dat men een eigen custom-made bedrijfsscène krijgt bij aanvang van de show. Zo krijgt een zakelijk diner opeens een tailormade touch. Iets wat absoluut indruk maakt bij de gasten aan tafel.

Meer weten over dit unieke zakelijke diner? Ga dan naar www.dinnerinmotion.nl/zakelijk
Dinner in Motion is t/m september te bezoeken.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.