Ben+jij+een+van+de+gelukkigen%3F+Famtrip+naar+verrassend+Walloni%C3%AB
Persberichten

Ben jij een van de gelukkigen? Famtrip naar verrassend Wallonië

FAMTRIP INCENTIVE - Als er één trend zichtbaar is in de wereld van incentives en events over de grens, dan is het wel verrassende bestemming op bereisbare afstand. In die categorie valt Wallonië. Het Franstalige deel van België nodigt jou uit voor een famtrip. 24 tot en met 26 oktober ontdek je een prachtig deel van onze Zuiderburen. Geef je snel op en je hoort in no time of jij één van de happy few bent die mee mag met de Wallonia MICE Day + Famtrip.

Op vrijdag 25 oktober 2019 wordt de Wallonië MICE Day georganiseerd, onderdeel van deze Famtrip.

Foto: Meer van Genval ©WBT - Denis Erroyaux

Minstens 30 toeristische aanbieders uit Wallonië en de Belgische Ardennen zullen present zijn om je meer te vertellen over hun product voor MICE en business travel. De exposanten vertegenwoordigen onder andere hotels, accommodatieverschaffers, (groeps)restaurants, kastelen, historische monumenten, (dieren)parken, attracties, proeverijen en teambuilding organisaties. Een uitgelezen kans om ideeën op te doen voor uw Mice-klanten. Het geheel wordt omkleed door teambuilding-activiteiten, heerlijke gastronomie en een gala-avond.

Om de rit naar Zuid-België zo interessant mogelijk te maken, bezoeken we op de heenweg, donderdag 24 oktober verschillende interessante locaties, en op de terugweg, op 26 oktober o.a. het Domein van de Grotten van Han (zakelijk toerisme). Opgeven is eenvoudig: vul dit formulier in en stuur het naar informatie@wbtoerisme.nl 


Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.