Barack Obama spreekt voor het eerst na zijn presidentschap in Nederland

13-07-2018 - De alom bekende locatie AFAS Live host het seminar 'Forward Thinking Leadership' op 28 september waarbij de voormalig president van Amerika op het podium zal staan.

Het is de eerste keer dat Obama sinds zijn afscheid als president in Nederland zal spreken. 

De organisatoren zijn DenkProducties en AFAS Software. 

“Wij zijn uiteindelijk zeer vereerd dat AFAS Live is uitgekozen en verheugen ons om dit bijzondere evenement in samenwerking met DenkProducties en AFAS Software succesvol neer te zetten. Niet alleen concerten komen hier uitstekend tot zijn recht, met de komst van dit seminar over inspirerend leiderschap, snelle verandering en creatief denken is AFAS Live een zeer unieke locatie. Wij kijken er enorm naar uit om Barack Obama te mogen ontvangen”, aldus Birgitte de Winter, directeur AFAS Live.

Tijdens het Forward Thinking Leadership delen de allerbeste denkers in leiderschap en verandering hun meest waardevolle inzichten. Een memorabel seminar met ongekende sprekerskwaliteit. Voor meer info en (voor)inschrijving: www.forwardthinkingleadership.nl
De 44e president van de Verenigde Staten deelt er zijn beste inzichten over leiderschap in een snel veranderende wereld. Dat doet hij in een gesprek, gebaseerd op vragen van deelnemers. 


Ook Bas van der Veldt, CEO van AFAS is opgelucht dat alles uiteindelijk rondkwam: “We zien AFAS live als onze tweede huiskamer, dus als je partner bent van zo’n bijzonder seminar dan wil je dat natuurlijk ook in je eigen huis doen. Ik ben blij dat iedereen een extra stap heeft gezet om dit te realiseren.”0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners