AVEX+%26+HOLIDAY+ON+ICE+tekenen+meerjarig+contract+voor+Europese+Tournee
Persberichten

AVEX & HOLIDAY ON ICE tekenen meerjarig contract voor Europese Tournee

AVEX verzorgt audiovisuele beleving voor spectaculaire nieuwe HOLIDAY ON ICE-show

Op 17 november vond in Duitsland de wereldpremière plaats van de nieuwe spectaculaire show van HOLIDAY ON ICE: A NEW DAY. AVEX is bij deze tournee betrokken voor het bijzondere LED-decor en laserprojectie en verzorgt op 23 locaties door heel Duitsland onder meer de levering, installatie én de aansturing voor de content. Het resultaat is een adembenemend samenspel tussen de moderne technologie, indrukwekkende content én de ongelofelijke presentaties van de artiesten op het ijs!

Maar liefst 440 LED-tiles, met een pixelpitch van 4.8 mm, zijn te vinden in de diverse LED-bogen rondom de staging area. Daarnaast is er een beweegbare bolvormige deur gecreëerd die dubbelzijdig is voorzien van LED-tiles. Midden boven de ijsvloer is een zwevende halve bol te zien die eveneens is voorzien van LED-tiles. Naast het LED-decor verzorgen wij ook DLP-laserprojectie met 32.000 lumen welke een prachtige visuele bijdrage levert in de show door op de ijsvloer te projecteren en de aansturing van de 75 m2 transparante LED in cilindervorm en de LED-strings die boven en rondom de ijsvloer hangen.

Met de inzet van deze apparatuur draagt AVEX bij aan een schilderachtige enscenering die zorgt voor uniek multidimensionaal live entertainment. Wat met de inzet van techniek niet alleen plaats vindt op en boven het ijsoppervlak, maar ook eromheen. Door de bijzondere lichteffecten, die de onmiskenbare signatuur van de nieuwe creatief directeur Francisco Negrin dragen, versmelten de kunstenaars met de innovatieve decors en de fantasierijke en prachtige kostuums tot één levend “Gesamtkunstwerk”.

"We zijn er eigenlijk al eerder in geslaagd om alles te overtreffen en hebben een show van superlatieven gecreëerd met A NEW DAY", zegt HOLIDAY ON ICE-producent en CEO Peter O'Keeffe trots.

Marjolein Koens-Schaddelee, Manager Event Facilities van AVEX, was samen met AVEX collega’s René Doeser (account manager) en Arjen Pels (technical project manager), aanwezig bij de wereldpremière: “Wij zijn trots dat we een bijdrage mogen leveren aan deze tournee van HOLIDAY ON ICE. De intensieve samenwerking tussen ons team en het technisch team van de productie heeft geresulteerd in een spectaculaire show die je gezien moet hebben. Ik kan niet wachten tot de tournee ook naar Nederland komt!”

AVEX heeft een meerjarig contact getekend met HOLIDAY ON ICE voor de tour door Europa. 

Van november tot april toert het nieuwe programma in totaal 140 keer door 23 locaties in heel Duitsland. Daarna na het zal de show meerdere Europese landen aandoen, waaronder Nederland.

In de spectaculaire show tonen 40 van 's werelds beste kunstschaatsers atletiek op het hoogste niveau. De meest artistiek en technisch uitgewerkte HOLIDAY ON ICE-productie tot nu toe is een uitnodiging om samen de magie van een nieuw begin, leven en liefde te vieren.

 

Over AVEX

Al meer dan 33 jaar levert AVEX innovatieve audiovisuele oplossingen. Vele top 100 organisaties worden voorzien van de beste creatieve oplossingen om mensen effectief met elkaar te laten communiceren, samenwerken en te verbinden.
AVEX is een van oorsprong Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Breukelen. In de afgelopen tien jaar zijn de activiteiten sterk uitgebreid met ook vestigingen in Brussel en Londen.
Het bedrijf biedt alle disciplines voor audiovisuele projectinrichting, van ontwerp, installatie tot en met een eigen service organisatie. Daarnaast levert het Event Facilities team van AVEX alle audiovisuele diensten om de juiste beleving te creëren voor live, online en hybride events met ook een inhouse studio voor content creatie.

AVEX heeft een toonaangevende positie in de Benelux en als regional business unit van de GPA heeft het bedrijf een sterke propositie om opdrachtgevers wereldwijd te ondersteunen. Op nagenoeg elke buitenlandse locatie kan een betrouwbare GPA partner ingeschakeld worden. Meer informatie over AVEX: www.avex-int.com

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.