American+Express+Meetings+%26+Events+lanceert+slim+vervoersplatform+voor+zakelijke+evenementen
Persberichten

American Express Meetings & Events lanceert slim vervoersplatform voor zakelijke evenementen

American Express Meetings & Events heeft onlangs een nieuw platform voor groepsvervoer gelanceerd. Meetings Ground Transportation maakt, mede door de slimme technologie van MiMeetings, het leveren van veilig en betrouwbaar vervoer over land mogelijk. Daarnaast zorgt het voor efficiënt management van de veranderende behoeften op het gebied van groepsvervoer voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Door de gepatenteerde technologie minimaliseert Meetings Ground Transport fouten in passagierslijsten, groepeert het deelnemers op intelligente wijze om onnodige ritten te voorkomen en maakt het gebruik van meerdere M&E-leveranciers van grondtransport. Deze efficiëntie levert planners een verwachte kostenbesparing van 22% tot 30% voor grondtransport op én een gemiddelde tijdsbesparing van 15 uur per evenement*. Als onderdeel van The Meetings MarketplaceTM, ondersteunt het platform ook de zorgplicht van klanten en de verantwoordelijkheden voor gegevensbeveiliging, zodat planners er zeker van kunnen zijn dat alle leveranciers zijn doorgelicht en dat rekening is gehouden met belangrijke financiële en beveiligingsbehoeften.

“Grondtransport is al lang een pijnpunt voor alle belanghebbenden bij zakelijke bijeenkomsten. Meetingplanners hebben moeite om overzicht te houden, het te organiseren en de kosten in de hand te houden. De eerste indruk van een deelnemer aan een evenement kan gemakkelijk worden aangetast wanneer vertragingen of problemen met grondtransport optreden als gevolg van wanbeheer, "aldus Linda McNairy, Vice President of Americas at American Express Meetings & Events. “Met de juiste oplossingen en partners is het mogelijk om van grondtransport een strategisch onderdeel van elk meetings- en eventsprogramma te maken. Meetings Ground Transport maakt het beheer van grondtransport eenvoudig en gemakkelijk, wat in in deze mate eerder niet mogelijk was.”

Via het platform schakelt het planningsteam van American Express Meetings & Events tevens realtime met leveranciers, en biedt 24/7 ondersteuning voor vluchtwijzigingen en andere aanpassingen, zoals het toevoegen van ritten en het communiceren van instructies voor ontmoetingspunten aan deelnemers. De oplossing maakt ook gedetailleerde rapportage, gestandaardiseerde facturering en een eenvoudig betalingsproces mogelijk om verder tegemoet te komen aan de behoeften van planners.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.