Preffered Partners

 
 
EventAssist
EventAssist verzorgt het complete uitnodigings- en registratietraject voor evenementen. Een strakke uitnodiging, een mooie website en een eenvoudige en overzichtelijke registratie zijn hierbij een must. Dat begrijpen we bij EventAssist als geen ander. Samen met jou creëren we de optimale communicatiestroom rondom jouw evenement. Snel, persoonlijk en efficiënt.


Clickshots
Hoe doeltreffend kan een beeld zijn? Een schitterende foto zegt immers meer dan 1000 woorden! Of het nu gaat om merkbeleving, uw boodschap of een treffende registratie, Clickshots brengt sfeer en emotie kleurrijk in beeld.


Coby-IFS
Coby-IFS is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven van vloerbedekking en meubilair voor evenementen,
beurzen tentoonstellingen, congressen en seminars. Coby-IFS garandeert u absolute kwaliteit in materiaal en service.
Coby-IFS verzorgt de volledige invulling van uw evenement m.b.t. meubilair en tapijt. Inclusief: advies, verhuur, transport en plaatsen.
Onze serviceverlening "bedekt" heel Europa.


Crowd Support
Crowd Support is gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en crowd management services. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een focus op evenementenveiligheid welke in balans is met onze visie op hostmanship. Als toonaangevende organisatie zetten wij onze kennis en ervaring maximaal in voor het ondersteunen en ontzorgen van u als organisator.


Kronenburg Promotie & Begeleiding sinds 1991
Een sprankelende Host of Hostess voor uw event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager, een gastvrije Receptionist of een fris & enthousiast Promotieteam? Gekleed in een zakelijk formeel uniform of hippe outfit? Kronenburg heeft het! Hierbij staat het veelzijdige karakter van ons bestand, van 1.250 zorgvuldig geselecteerde dames en heren, en onze professionele werkwijze, garant voor een optimale match.


PartyRent
Party Rent is een internationaal opererende en gecertificeerde event-supplier t.b.v. alle denkbare events in Europa. De activiteiten omvatten het totale spectrum van conceptontwikkeling tot de complete uitrol van uw evenement.


Sharingbox
Sharingbox is een marketing tool die het maken van een foto als excuus gebruikt om gegevens te verzamelen. We brengen data met een glimlach! Met sharingbox weten wij de merk visibiliteit te verhogen op events en sociale netwerken. Door het maken, versturen, delen en printen van een foto helpen we merken om dichterbij hun doelgroep te komen en contact met hen te behouden. Verder is het gewoon zo dat mensen het erg leuk om een foto te maken op een leuk moment en deze ook nog eens direct uitgeprint te krijgen als tastbare herinnering.


Skanna Horeca Uitzendbureau
Skanna Horeca Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van de beste horecamedewerkers. Profiteer van kwaliteit tegen een scherp tarief en maximale vrijheid. Het Skanna team staat dag en nacht voor u klaar met een zorgvuldig opgebouwd bestand van betrouwbare horecamedewerkers. Het hoge kwaliteits- en gastvrijheid niveau van medewerkers wordt gegarandeerd door een strikte selectieprocedure en continue horecatrainingen.


All in Connect

All in Connect biedt als real-time big data platform slimme totaaloplossingen voor de eventbranche, leisure industrie en daarbuiten. Deze intelligente software tools dragen bij aan het verbeteren van verschillende marketingcampagnes door middel van customer journey- en klant interactie optimalisatie.

All in Connect verzorgt hierin de juiste tools en geeft advies over de inrichting en het gebruik van deze specifieke tools. Daarnaast worden de organisatieprocessen van de leisure industrie inzichtelijk en meetbaar gemaakt zodat er een betere verbinding kan ontstaan tussen organisatie en bezoeker.

Hierdoor worden er betere resultaten bereikt en duurzamere relaties opgebouwd.

Naast de softwarediensten, staat ook personalisatie voorop bij All in Connect. Daarom zijn al onze software pakketten en adviezen op maat gemaakt. Voor meer info: www.allinconnect.nl 

 

 

 
 
 
 
 
 
Foto
Foto
 
 

Foto

 

 

 

 
 

Foto

 

 

 

 

 

Foto

 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners