Hans Snippe en José van Zanten (Stephan Jansen Fotografie)
In oktober kreeg Feest & Culinair te horen dat zij aan alle criteria voor toetreding tot de NVEP voldoen en dat zij toegelaten zijn als eerste lid in de regio Zwolle.
De Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars is een vereniging waarbij grote landelijke partycateraars zich hebben aangesloten om hoogwaardig en kwalitatief te kunnen ondernemen. De vereniging biedt haar leden kennis en expertise die zij nodig hebben in hun dagelijkse bedrijfsvoering om zich positief te onderscheiden van overige aanbieders.
De NVEP bestaat sinds 2001 en telt op dit moment 45 leden. Chef-Kok Ronnie Holleboom van Feest & Culinair: “Met de toelating kunnen wij ons naar onze opdrachtgevers nog verder onderscheiden door waarborgen te bieden op het gebied van hygiëne, milieu, kwaliteit, professionaliteit en leverbetrouwbaarheid.“
Eerder dit jaar opende Feest & Culinair haar nieuwe onderkomen aan de Telfordstraat in Zwolle, het bedrijf bestaat sinds 2005. De afgelopen drie jaar heeft Feest & Culinair een groot klantenbestand opgebouwd, variërend van landelijk opererende organisaties en bedrijven en instellingen in Midden- en Noordoost-Nederland tot particulieren. Onder het motto “verrassend veelzijdig” verzorgt Feest & Culinair ieder evenement