Zuiderstrandtheater verkozen tot meest gastvrije theater van Nederland

09-10-2018 - Het Zuiderstrandtheater in Den Haag is verkozen tot het ‘Meest gastvrije theater van Nederland’ in de categorie ‘Grote Stad (meer dan 200.000 inwoners)’. Dit heeft Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, dinsdag 2 oktober 2018 in Aalsmeer bekend gemaakt.

Het Zuiderstrandtheater mocht op uitstekende rapportcijfers rekenen. De leden van de ANWB en theaterbezoekers spraken hun waardering uit voor o.a. de bereikbaarheid (8,8), de horeca in en om het theater (8,5), het prijsniveau (8,5), het zitcomfort en het zicht op het podium (9) en de sfeer en uitstraling (8,8). Manager Business Events van het Zuiderstrandtheater Diederick van Eeden: “We scoren heel goed op zaken die ook voor de zakelijke bezoekers belangrijk zijn .”

De ANWB-verkiezing ‘Meest gastvrije theater van Nederland’ beleeft haar derde editie. Na een oproep via maandblad Kampioen, de website van de ANWB en de social media van de mobiliteitsvereniging brachten duizenden mensen hun stem uit op hun favoriete theater, schouwburg of concertgebouw.

Over het Zuiderstrandtheater
Het Zuiderstrandtheater in Den Haag is het enige theater in Nederland direct aan zee, stoer gelegen tegen de duinrand. Het theater biedt een verrassend en divers aanbod in muziek, dans, opera, spektakel en cabaret, is de thuishaven voor het Residentie Orkest en Nederlands Dans Theater en een een gewilde locatie voor congressen en evenementen. De zaal biedt plaats aan ruim 1.000 bezoekers. In 2021 verhuist het theater terug naar het Spuiplein en neemt het zijn intrek in het onderwijs- en cultuurcomplex (OCC), dat momenteel in aanbouw is.

Fotocredits: Maurice Haak

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Nationaal Militair Museum

  Het Nationaal Militair Museum is de evenementenlocatie met allure
 2. Dierenpark Amersfoort

  Feesten en vergaderen tussen de dieren
 3. Johan Cruijff ArenA

  Vrijwel iedereen kent ‘De ArenA’ als het grootste voetbalstadion van Nederland, maar naast het voetbal zijn er in de...
 4. Studio's Aalsmeer

  Studio’s Aalsmeer: Hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. De...
 5. ss Rotterdam

  De ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, inspirerend...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners