Ziggo Dome Member Club en Vineyard verlengen overeenkomst met 7 jaar

07-07-2020 - PARTYCATERING - Het mag op zijn minst opvallend nieuws genoemd worden. Juist in deze tijd verlegen Ziggo Dome en Vineyard hun samenwerkingsovereenkomst. Met maar liefst 7 jaar!

De Ziggo Dome Member Club en Vineyard Catering hebben de huidige samenwerkingsovereenkomst verlengd met 7 jaar. Op de dag dat de Ziggo Dome 8 jaar bestond, beklonken Danny Damman, directeur van de Ziggo Dome, en Jurgen van Wijngaarden, eigenaar van Vineyard, de verlenging van de samenwerking met een “elleboog-handshake” en toost met een feestelijk glas. Afgelopen jaren is beide partijen erg goed bevallen. Daarom gaan ze graag op dezelfde voet verder, maar dan wel met grootse plannen voor uitbreiding en renovatie van het restaurant - met onder andere een open keukensetting. Zo kan het huidige concept, een avond die compleet in het teken staat van de optredende artiest - inclusief het daarop afgestemde menu, nóg beter uitgevoerd worden.

'De afgelopen jaren is gebleken dat members het als een meerwaarde zien dat het concept flexibel is en dat de beleving altijd passend is bij de show van die avond. Wij zijn blij dat we dit concept nu voort kunnen zetten en zelfs nog beter kunnen maken met de plannen die er liggen', legt Danny Damman uit.

De verlenging werd ondertekend op een bijzondere dag voor beide partijen. Waar veel deuren dicht bleven de afgelopen maanden door Covid-19, ging de Ziggo Dome - die op 24 juni 8 jaar bestond - precies op die dag open voor een unieke avond voor 30 leden van de Member Club. Groots maar toch intiem, dineerden zij midden op de zaalvloer, compleet gemaakt door Trijntje Oosterhuis en haar partner Alvin Lewis met “Trijntje's Love Stream Live”, een concept waarbij gasten persoonlijke verzoekjes konden indienen. Zo was de Ziggo Dome op deze bijzondere dag even het meest unieke restaurant van Nederland. Dit staat symbool voor de beleving die we de members ook de komende jaren blijven bieden in de Member Club.

'Zakendoen is vrienden maken, zei David Kasten (Manager Ziggo Dome Member Club) drie jaar geleden al, en dat is wat in de Member Club gefaciliteerd wordt op een unieke manier', aldus Jurgen van Wijngaarden. 'Het is mooi om weer 7 jaar onderdeel te mogen zijn van telkens weer een bijzondere beleving voor de members en hun gasten.'

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. The Food Line-up

  Er is een revolutie gaande in event-catering. Niet 1 cateraar maar een line-up van meerdere gepassioneerde chefs en...
 2. Bakx & Meijer Catering

  ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...
 3. Food Jazz & DJ's

  Food Jazz & Dj's is een culinair evenementenbureau dat opvalt door haar creatieve en ongedwongen manier van koken en...
 4. Party Rent Group

  Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de inrichting van uw...
 5. Next Kitchen Catering

  Next Kitchen is een innovatief en flexibel cateringbedrijf uit Utrecht dat met...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners