Yapp: de budgetvriendelijke applicatie om zelf je eventapp te bouwen

12-12-2018 - Yapp is een eenvoudige en budgetvriendelijke app voor eventorganisatoren. De app is een doe-het-zelfplatform waarmee je eenvoudig zelf een mobiele app maakt, bewerkt en publiceert voor jouw volgende evenement. EventBranche.nl zet de belangrijkste functies op een rij:

Yapp is een container-app, geschikt, voor iOS- en Android apparaten, wat betekent dat je niet hoeft te wachten op goedkeuring van de app store, het kan live en direct beschikbaar worden gemaakt. De app is ontworpen met niet-technische gebruikers in gedachten. Het biedt mobiele-appcreatie en bespaart tijd en geld, in tegenstelling tot het zelf laten bouwen van een eventapp. Het prijsniveau is aantrekkelijk genoeg om evenementplanners die nog nooit eerder een evenement-app hebben gebruikt, in staat te stellen om deze te maken en uit te testen.

De belangrijkste functies van de app:

- Eventinformatie:
Voeg een onbeperkt aantal pagina's toe en verzend pushmeldingen. Zo kunnen er tabbladen voor meerdere personen worden gemaakt om sprekers, aanwezigen, sponsors en exposanten tot in detail te beschrijven. Informatie kan o.a. door een LinkedIn-koppeling worden opgehaald. 

- Agenda's en schema's:
Vul de planning voor uw evenement aan met o.a. sprekersprogramma’s en workshopschema’s. Voor elk item dat is gepland, kunnen sprekerdetails worden toegevoegd. Ook kunnen er locaties en  documenten aan de sessie worden gekoppeld. Deelnemers kunnen sessies waarin ze geïnteresseerd zijn aan hun persoonlijke schema toevoegen.

- Interactie met bezoekers:
De sociale feed kan bezoekers van evenementen betrekken door hen toe te staan foto's, opmerkingen en vragen te plaatsen en ook 'leuk' te vinden en te reageren op berichten van andere deelnemers. Ook is het mogelijk om polls en enquêtes in te stellen.

-  Match de app met jouw merk:
Ontwerp de app zelf in de bedrijfskleuren van je keuze door middel van startschermen, kleuren, een aangepaste app-URL voor evenementen en door afbeeldingen, plattegronden en kaarten van de locatie toe te voegen.

Yapp is al te gebruiken voor 399,- euro per jaar. Hiermee kan de app constant voor ieder evenement worden aangast, real-time data worden bijgehouden en is er geen limiet op het aantal downloads. Meer weten? Kijk op www.yapp.us.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. BloemBloem

  Zorgen voor de juiste ambiance. Met de mooiste bloemen en planten, het juiste meubilair en sfeervolle decoraties.
 2. Heman Verhuurservice

  Héman Horecaverhuur, het grootste assortiment voor elk evenement.
 3. Party Rent Group

  Inrichtingsconcepten, designmeubilair, catering equipment, event-logistiek
 4. JMT

  Onze opdrachtgevers zijn zo gevarieerd als ons aanbod, eventbureau ’s , congressen, beurzen, stand bouwers of...
 5. Arma Verhuur

  Arma is een oer Arnhems bedrijf dat al meer dan dertig jaar bestaat.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners