Woudschoten optimaliseert gastgerichtheid met nieuwe kennisplatform

01-06-2018 - Woudschoten heeft sinds kort haar eigen kennisplatform: Onze natuur. Op het platform staan artikelen, blogs, video’s rondom diverse thema’s over Woudschoten, het landgoed, de gasten en natuurlijk haar medewerkers. Uiteraard geïnspireerd op de groene omgeving van Woudschoten, maar met name ook op de manier waarop Woudschoten haar gasten benadert: gastgericht zijn is de tweede natuur van Woudschoten.

Hans van Pelt, Directeur Woudschoten: “Om deze persoonlijke gastgerichtheid te kunnen optimaliseren is inzicht nodig in, niet alleen, de wensen en behoeften, maar zeker ook de natuurlijke drive en ervaringen van onze gasten. Wat beweegt onze gasten en wat brengt hen naar Woudschoten en hoe beleven zij de samenwerking en het verblijf?” Het is een uniek kijkje in de keuken van diverse afdelingen binnen Woudschoten, maar ook van de vele mogelijkheden die ze bieden.

Luister en bekijk hier het eerste interview met Erik, onze eigen boswachter: “mijn natuur; wanneer je jezelf snijdt, verbind je jezelf”

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen bieden zij een sfeervolle accommodatie voor groepen, een compleet product met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid. Het enige dat u hoeft te doen, is zich concentreren op het doel van uw verblijf. Woudschoten verzorgt de rest. De diverse ruimtes zijn uitstekend geschikt voor één- of meerdaagse bijeenkomsten als trainingslocatie, om te vergaderen, voor congressen maar ook als sfeervol hotel voor een weekendje weg. Meer informatie: www.woudschoten.nl/onze-natuur.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Pathé Business

  Pathé Business voor al uw zakelijke evenementen
 2. Fokker Terminal

  De Fokker Terminal is gevestigd in de voormalige school van Luchtvaarttechniek in Den Haag. De locatie is door de...
 3. KNVB Campus

  De gloednieuwe KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 4. KAMERYCK

  Deze bijzondere locatie ligt prachtig tussen de weilanden en heeft een mooi terras aan het water. De omgeving ademt...
 5. Libéma

  Libéma is het meest veelzijdige leisure concern van Nederland en ontvangt jaarlijks ruim vijf miljoen gasten. U heeft...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners